Općenito > Generalno o skuterima
Derbi u Hrvatskoj
sven_vx:
--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 10:40:41 ---:rofll:
:notworthy: :toothy3:
Onda će Minarelli kroz koju godinu postić oldtajmerske vrijednosti jer će biti unikatni primjerci koji se ne proizvode više :laughing7:
--- Kraj citata ---
ti bas znas nasmijat covjeka... :icon_biggrin:
CoK:
Isto g#vn% zapakirano u drugi papir :dontknow: mozda malo ljepsi modeli i to je sve...
Pupo:
--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 10:40:41 ---Onda će Minarelli kroz koju godinu postić oldtajmerske vrijednosti jer će biti unikatni primjerci koji se ne proizvode više :laughing7:
--- Kraj citata ---
Neće bit oldtajmer već tražena roba! Bit će ko sad već stari mclaren, kad se presto proizvodit skočila je cijena 3 puta :)
dhorvat:
--- Citat: Pupo - 03 Prosinac, 2009, 12:02:00 ---Neće bit oldtajmer već tražena roba! Bit će ko sad već stari mclaren, kad se presto proizvodit skočila je cijena 3 puta :)
--- Kraj citata ---
Evo ja odma aukciju stavljam:
Prodajem svog Roxa za 2000€ - početna cijena. 100 € minimalan korak :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 12:07:12 ---Evo ja odma aukciju stavljam:
Prodajem svog Roxa za 2000€ - početna cijena. 100 € minimalan korak :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Daj ajde!!!! Pa vec je prodan meni :nono: Predlozit cu te za crvenu listu :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju