Općenito > Generalno o skuterima

Derbi u Hrvatskoj

<< < (3/5) > >>

sven_vx:

--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 10:40:41 ---:rofll:

:notworthy: :toothy3:

Onda će Minarelli kroz koju godinu postić oldtajmerske vrijednosti jer će biti unikatni primjerci koji se ne proizvode više  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ti bas znas nasmijat covjeka... :icon_biggrin:

CoK:
Isto g#vn% zapakirano u drugi papir  :dontknow: mozda malo ljepsi modeli i to je sve...

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 10:40:41 ---Onda će Minarelli kroz koju godinu postić oldtajmerske vrijednosti jer će biti unikatni primjerci koji se ne proizvode više  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Neće bit oldtajmer već tražena roba! Bit će ko sad već stari mclaren, kad se presto proizvodit skočila je cijena 3 puta :)

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 03 Prosinac, 2009, 12:02:00 ---Neće bit oldtajmer već tražena roba! Bit će ko sad već stari mclaren, kad se presto proizvodit skočila je cijena 3 puta :)

--- Kraj citata ---

Evo ja odma aukciju stavljam:

Prodajem svog Roxa za 2000€ - početna cijena. 100 € minimalan korak  :icon_thumright:

CoK:

--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 12:07:12 ---Evo ja odma aukciju stavljam:

Prodajem svog Roxa za 2000€ - početna cijena. 100 € minimalan korak  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Daj ajde!!!! Pa vec je prodan meni  :nono:  Predlozit cu te za crvenu listu  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju