Tehnički kutak > Napravi sam
izrada retrovizora.....
sttipe:
jesmo ja i ti jedini to probali napravit?ja sam sebi napravija od inox-a..uzea lim od 3 mm+komad cjevi fi 84,i odriza fetu cjevi od 4mm..obradija lim da legne 100%,i tanko ga zavarija..onda smota tondin od 12mm,i zavarija ga u sredinu s vanjske strane..na tondin s donju stranu zavarija vidu fi 8mm..prijatelj staklar izriza staklo da sidne s milimetrom lufta u okvir od cjevi 84..izmedju stakla i inoxa,mm silikona,da podnese vibracije i poravna staklo s inox-om,i ispa je ka iz tvornice..lipi mali,ali sluzi..i za visat kacigu od malog..jedino sta ga nemogu micat oni veci od mene,pa se tribaju malo nagnit da uvate kut ;D..al meni je ok..jedina stvar na onoj mojoj sklopociji da valja..
mario_f15:
--- Citat: sttipe - 09 Lipanj, 2010, 20:17:29 ---jesmo ja i ti jedini to probali napravit?ja sam sebi napravija od inox-a..uzea lim od 3 mm+komad cjevi fi 84,i odriza fetu cjevi od 4mm..obradija lim da legne 100%,i tanko ga zavarija..onda smota tondin od 12mm,i zavarija ga u sredinu s vanjske strane..na tondin s donju stranu zavarija vidu fi 8mm..prijatelj staklar izriza staklo da sidne s milimetrom lufta u okvir od cjevi 84..izmedju stakla i inoxa,mm silikona,da podnese vibracije i poravna staklo s inox-om,i ispa je ka iz tvornice..lipi mali,ali sluzi..i za visat kacigu od malog..jedino sta ga nemogu micat oni veci od mene,pa se tribaju malo nagnit da uvate kut ;D..al meni je ok..jedina stvar na onoj mojoj sklopociji da valja..
--- Kraj citata ---
moze neka slika?? :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
Luka 0101:
slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sttipe:
--- Citat: mario_f15 - 09 Lipanj, 2010, 20:20:19 ---moze neka slika?? :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
nemoze..
ustvari mozda i moze,skut je kod forumasa zipst,u njegovom podrumu,poradi tehnickih problema s jednim semeringom,i povecim brojem godina istog..pa ukoliko zipst,ima volje pitajte ga da slika i stavi na net..meni je to momentalno problem,zbog crknuca digitalca,i moba od 150 kn,kojeg nemogu spojit na komp..i naravno skut nije u mene..pitajte ga da slika,ako bude ima volje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju