Tehnički kutak > Tuning skutera

aprilia sr50 di tech

<< < (3/4) > >>

Di tech:
ma cistio sam ga milion puta i nista a mozeli mi jos neko rec sta mi je sa motorom kad pustim gas on se ugasi radi 3 sec. i ugasi se jel do svjecice ili docega je....

R@kija:

--- Citat: Di tech - 28 Studeni, 2009, 19:40:27 ---ma moguli bar stavit rolice 3.5 gr. sam konto jer su i bili oko 10 gr. a mozes mi rec josh samo sta je airbox..... :notworthy:

--- Kraj citata ---

daj kakve 3.5...nemoguce...

reko ti je iwo...stavi nove orginalne ak oces i vozi se...nemoj nis previse kemijat

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Di tech - 28 Studeni, 2009, 20:05:04 ---ma cistio sam ga milion puta i nista a mozeli mi jos neko rec sta mi je sa motorom kad pustim gas on se ugasi radi 3 sec. i ugasi se jel do svjecice ili docega je....

--- Kraj citata ---

7,5gr su serijske roline na ditechu...imam ti ja za prodat 6,3gr  17x12 ako oćeš,nov novcate pa da probaš kako će se ponašat ako si već tvrdoglav  :laughing11:

e a to što se gasi il je svjećica il injektor il elektronika, a možda i kompresor na leru nemože nabit tlak pa se gasi...a možda je i pumpa....kreni od svjećice  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Di tech:
jarane ja sam iz sarajeva ti bi meni poslo postom a kako bi ja tebi pare.... :frajer:

CoK:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Studeni, 2009, 14:45:47 ---7,5gr su serijske roline na ditechu...imam ti ja za prodat 6,3gr  17x12 ako oćeš,nov novcate pa da probaš kako će se ponašat ako si već tvrdoglav  :laughing11:

e a to što se gasi il je svjećica il injektor il elektronika, a možda i kompresor na leru nemože nabit tlak pa se gasi...a možda je i pumpa....kreni od svjećice  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
da nisu 19 x 15,5 ?  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju