Tehnički kutak > Tuning skutera

4T kit pomoć!!!!!

<< < (9/12) > >>

Jandro:
vozi dokle bude vozio i dok stane novi kit i gotovo

DUBrawa:
takvih odgovora sam se i bojao  :toothy12:  :'(  to su mi svi rekli....... a jebi ag tako ču i napravit .Ali nije mi baš jeftino svaki drug dan kupovat ulje  :laughing3: . Staalhjat ču ja ina delta  jeftino je i to je to  :laughing3:

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 05 Srpanj, 2007, 23:32:17 ---takvih odgovora sam se i bojao  :toothy12:  :'(  to su mi svi rekli....... a jebi ag tako ču i napravit .Ali nije mi baš jeftino svaki drug dan kupovat ulje  :laughing3: . Staalhjat ču ja ina delta  jeftino je i to je to  :laughing3:

--- Kraj citata ---
Trpaj dok ide... a sad znaš za drugi put kako sve složit  :icon_thumright:

oxio:
Jebiga razlika je velika u karikama i zato i imaš sad risove po cilindru, obično ti je jedna karika za kompresiju (znači ona mora trpit sve te sile kompresije i sl..) a druga je uljna, ona iz više djelova (dakle ona ti zadržava ulje u karteru tj neda mu u cilindar).

E sad samo livaj inino ulje i čekaj da rikne pa minjaj dalje ;)
Ili ako nije veliko oštećenje na cilindru da se lagano sa najfinijim vodobrusnim papirom malo to ispolirat, papir u benzinu i peglaj ali pazi pokreti moraju bit okomito od hoda klipa ;)
Naravno idu i novi prstenovi i opet razrada ;)

Ili traži 1 specijalu ako nađeš za to čudo klip i karike koje bi ti onda odgovarale ;)

DUBrawa:

--- Citat: oxio - 06 Srpanj, 2007, 10:19:34 ---Jebiga razlika je velika u karikama i zato i imaš sad risove po cilindru, obično ti je jedna karika za kompresiju (znači ona mora trpit sve te sile kompresije i sl..) a druga je uljna, ona iz više djelova (dakle ona ti zadržava ulje u karteru tj neda mu u cilindar).

E sad samo livaj inino ulje i čekaj da rikne pa minjaj dalje ;)
Ili ako nije veliko oštećenje na cilindru da se lagano sa najfinijim vodobrusnim papirom malo to ispolirat, papir u benzinu i peglaj ali pazi pokreti moraju bit okomito od hoda klipa ;)
Naravno idu i novi prstenovi i opet razrada ;)

Ili traži 1 specijalu ako nađeš za to čudo klip i karike koje bi ti onda odgovarale ;)

--- Kraj citata ---

vidiš vidiš tog se nisam sjetio sa vodobrusnim papirom. Znači namočim ga u benzin umjesto u vodu ili sta? Karike sam ja dobro stavio što se tiče redosljeda uljna i kompresijska. Kad gledaš od gornje strane klipa ide dve kopresijske i jedna uljna to je ona mrežica... Ali ja sam zamjenio kompresijske.... Probat ču to lagano sa brus papirom za vodeno šmirglanje  :icon_thumright:  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju