Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH 2010.

<< < (15/16) > >>

#srky#:
ahahahha hebeno sam se nasmijao na ove postove ma PH je umro onog trenutka kad smo digli ruku za rogulica i izabrali ga na sjednici za sportskog direktora  mozda jednog dana kad se sve umre se nekaj pokrene a mozda nikad,
Ugl dokaz sveg gnjeva i sranja kaj se izvodi od strane ljudi iz HMS je situacija sad u moto sportu kod nas. a to da se nema para i to nepusim te spike onaj ko je imo volju vozit vozio je i kad je kriza i kad nije i krpalo se kak se znalo djelilo troskove neki od nas najbolje to znaju kaj su spavali po autima i satorima i dolazili sa starim gumama, i to po 6 motora i ljudi istim kombijem i nakraju bi i serafili po cjeli noci sam da bi se mogli vozit
A pricu o ATA Carneti niko ne pusi pa kaj vi mislite,pol slovenaca vozi po Italiji prvenstvo ko je tam lud da bi slagao motor bez papira uostalom vani je to zakonski rjeseno i kak dolaze decki vozit SM tak bi i dosli skuterasi da ih je bilo zainteresirani i da su mozda bili pozvani  :binkybaby:

A da ne pocnemo o tom di je nesto moto hapening i zakaj!!!

divljakusa:
Pa kaj ti mislis da su slovenci glupi pa bi dosli na granicu bez ata-carneta? Jea wrajt, tu pricu moze popusit samo neko ko nezna Rogulica. Srki je sve jako dobro napisao, dali smo sve za te utrke da bi nas on tretirao ko zadnje smece. Unistio je te utrke prvi put, unistio ih je i sad i fala bogu da je smijenjen.

Tiho:

--- Citat: divljakusa - 31 Srpanj, 2010, 20:08:26 ---Unistio je te utrke prvi put, unistio ih je i sad i fala bogu da je smijenjen.

--- Kraj citata ---

Smjenjen je,al i dalje su tu njegovi igrači.Nažalost ništa se nije prominilo niti će dok nedođe do totalnog raspada.

divljakusa:
A gle, i tim ce igracima jednom doc kraj, jer mislim da im pet startnina bas ne puni kasu...a to mislim da su jako osjetili ove godine.

Dooks6:
bit će bolje jednog dana...ili jedne godine  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju