Općenito > Oprema

kaciga Airoh TR1-

<< < (2/5) > >>

steeef:
kaciga je atraktivna i manje više funkcionalna..
pošto se rastavlja (skida se štitnik za bradu pa more bit jet kaciga) štitnik za bradu je tanak i nie za vožnje po nekom hladnijem vremenu jer sve puše u nutra,čak i po ljetnoj večeri ak se voziš iznad stotke oće dobro napuhat,s druge strane zato je dobra za ljetne vručine jer je prozracna..
dobro se vidi,velik i širok vizir je i ima integrirani mali vizir tamni unutar kacige koi se spušta ručicom...izgleda ko očale....meni je bil malo kratak,ne baca sjenu kolko bi trebalo...

unutrašnjost se vadi i more se prati.

nie me baš zadovoljavala kaciga..

evo slika..

imam još crnu suomy trek kacigu s crnim vizirom koja mie bolja i udobnija od tr1

i suomy spec1R bijelu s crnim vizirom koja mie puno bolja od suomy treka a tr1 se nemre uopće uspoređivat s njom

Pupo:
Samo jedna stvar, ti si napisao da može bit jet kaciga! To je jet kaciga i prodaje se kao jet kaciga, samo ima ovaj dodatak, "bradu/njušku" il kako se već zove da zaštiti malo od vjetra!

steeef:
dojde ti na isto...
bolje bi bilo dae integralna....i vizualno i funkcionalno..

Pupo:

--- Citat: stefek - 02 Prosinac, 2009, 23:57:33 ---dojde ti na isto...
bolje bi bilo dae integralna....i vizualno i funkcionalno..

--- Kraj citata ---

A je, kužim te, samo ljudi je kupe jer misle da je integralna i onda se razočaraju kako kroz nju puše il kako je njuška krhka! Ja sam bio zagrijan za nju i pročitao sam svašta i vjerojatno ću ju uzet (kad bude para) za laganu vožnju skuterom po ljetu :)

steeef:
mislim da se budeš predomislil dok ju primiš u ruke i staviš na glavu...
jedino ak si baš ljubitelj jet kaciga,hehe
previše je to para za nju...
ja svoju uzel na louisu i došla me 930 kunića..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju