Tehnički kutak > Tuning skutera

info:koje ulje koristite

<< < (7/8) > >>

x-plorer:

--- Citat: kive - 02 Prosinac, 2009, 09:17:07 ---Samo  Castrol TTS ipak daleko najace ulje

--- Kraj citata ---

je al na jacem setapu na seriali je ajme boze...

Pupo:

--- Citat: x-plorer - 02 Prosinac, 2009, 12:44:26 ---je al na jacem setapu na seriali je ajme boze...

--- Kraj citata ---

Ja ga sipam u serijalu iz navike i nisam imao nikada problema s njim! Je možda bacanje para al i tako ga neplaćam ja pa mi je svejedno, a ak sam nešto mogo vidjet u životu to je da se na ulju nešpara i nezajebava!

x-plorer:
ja ga sipa na serialu i skut jako lose isao brzo izgaralo jer ipak je to full sintetika a kad sam presao na mobil skut se preprodio...manje dimi manje izgara i manje trosi...provjereno

giannelli:

--- Citat: x-plorer - 02 Prosinac, 2009, 18:37:08 ---ja ga sipa na serialu i skut jako lose isao brzo izgaralo jer ipak je to full sintetika a kad sam presao na mobil skut se preprodio...manje dimi manje izgara i manje trosi...provjereno

--- Kraj citata ---
:laughing7:

bas obratno, kod tts-a je problem sto ne izgara potpuno pa se stvara talog na celu klip a i na glavi pa i na svjecici, cilj je imat dobro izgaranje da se ne stvara puno taloga.

x-plorer:

--- Citat: giannelli - 02 Prosinac, 2009, 18:50:11 --- :laughing7:

bas obratno, kod tts-a je problem sto ne izgara potpuno pa se stvara talog na celu klip a i na glavi pa i na svjecici, cilj je imat dobro izgaranje da se ne stvara puno taloga.

--- Kraj citata ---

neznam meni je skut puno vise trosio i dimio i nija nista isa...neznam to je samo moje iskustvo u mom slucaju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju