Tehnički kutak > Tuning skutera

ulje za midrace

<< < (2/6) > >>

gumy:
točim tts već 3 godine, nikad nikakvih problema, glava se nakon rastavljanja da obrisati prstom, na klipu bude isto jako malo gareži.

marko1990:
toci sthil crveno(75 kn litra) meni su preporucili i piše za to ulje da može podmazivat do 15 000 okretaja!!! :frajer:

giannelli:
mislim da isto ovisi kako vozis skuter na tts-u, valjda ga treba uvijek onda iber vozit kako bi sprijecio talozenje na klipu, tzv propuhivanje cilindra.  :laughing7:

marko1990:

--- Citat: giannelli - 25 Studeni, 2009, 17:50:27 ---mislim da isto ovisi kako vozis skuter na tts-u, valjda ga treba uvijek onda iber vozit kako bi sprijecio talozenje na klipu, tzv propuhivanje cilindra.  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ma tts se nije nakako pokazao kod mene....tocio sam ga u svoju hondu NSR i nije usio sagorijavat kako treba...a vrtio sam ju na 12-13500 max....ali i rijetko kad da je obrtaljka pala ispod 10  :frajer:
zato sam se sada naklonio sthilu!!!i na mom sf2 na serijskoj termogrupi vozenoj preko 15k km ni jednog risa niti nikakvog ostecenja!!!!
STHIL rulzzzzz  ;D

hrvojekovacic:
ulje je ulje...netrebaš kupovat ovo za 80kn itd...
kupi si shell advance scooter 2t-isto sintetičko (30 kn),a pošto imaš midrace staviš lijepo 4-5% mješavinu i samo gas
:skuter:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju