Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kako štitite svoje računalo?
roby44:
SW ne moze sjebat hardware, to ne postoji. mogu samo nastradat podaci ali nista drugo.
i one price da ce ti virus sprzit nesto... :notworthy: :laughing6:
vpucko:
a cuj eo teoretski moze, sta napravis virus koji ce slat povecan napon u proc i eto...
sam jbt ak neko to napravi ili ako vec ima, sigurno ce ga meni uvalit :D :D
enigma:
nije mi jasno zašto antivirusni programi propuštaju viruse...
naime imao sam avg 6 mjeseci, nešto kraće mcaffee, i iako je uključena zaštita tek kad se stavi scan comp onda ih nađe...
sad sam stavio avast i super antispyware, i ista stvar, avast našao trojanca, a ovaj drugi adaware tracking cookie...dakako obrisano je, al smeta me to što ih propuštaju...kako to riješiti?
još sam na firefox stavio no script i opet gamad dolazi...izludit će me...
imam jako puno toga na kompu i nebi baš išao instalirat win ponovno al ako se ovako nastavi neću imat izbora zar ne?
:toothy3:
roby44:
--- Citat: vpucko - 20 Lipanj, 2007, 01:41:33 ---a cuj eo teoretski moze, sta napravis virus koji ce slat povecan napon u proc i eto...
sam jbt ak neko to napravi ili ako vec ima, sigurno ce ga meni uvalit :D :D
--- Kraj citata ---
ne moze! SW samo moze upravljat HWom, i najgori virus najvise sto moze je izbrisat podatke.
Punisher:
--- Citat: enigma - 20 Lipanj, 2007, 07:12:15 ---nije mi jasno zašto antivirusni programi propuštaju viruse...
naime imao sam avg 6 mjeseci, nešto kraće mcaffee, i iako je uključena zaštita tek kad se stavi scan comp onda ih nađe...
sad sam stavio avast i super antispyware, i ista stvar, avast našao trojanca, a ovaj drugi adaware tracking cookie...dakako obrisano je, al smeta me to što ih propuštaju...kako to riješiti?
još sam na firefox stavio no script i opet gamad dolazi...izludit će me...
imam jako puno toga na kompu i nebi baš išao instalirat win ponovno al ako se ovako nastavi neću imat izbora zar ne?
:toothy3:
--- Kraj citata ---
Zato što uvijek ima neki novi kojeg antivirus ne prepoznaje i propusti ga (tu je Nod najbolji - vjeruj mi) a i pola tih antivirusnih programa ne valja niti za ove poznate... nažalost takva je situacija :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju