Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

forum "MojSvecenik.com"

<< < (2/4) > >>

sax:
mislio se covjek ispovijedit ovdje
jbg grijesio je :toothy9: :toothy12:

eladio:
..naljutio sam se,

ali možeš li mi bar reći na šta misliš? :rofll:  :toothy3:

..ali pošto ne znaš, evo da te uputim :
1. teme se ne brišu (uglavnom, osim chatova  :laughing3: ) , to riješavamo bacanjem tema u dio foruma koji vi ne vidite
2. taj podforum "offtopic" je svakako za zezanciju, ali to ne znači da je potpuna sloboda dozvoljena,
ipak mislim da je moderiranje tamo stvarno minimalno  :happy8:
3. kad sam ja obrisao neku prituzbu ? tako necu ni ovu  :icon_thumright:
4. slazem se da nisi nikog uvrijedio, ali ja još uvjek neznam na što misliš ?  :dontknow:

zich:
...a kaj da ti ja radim kad se das naljutiti,

rijec je o temi koja je postana sinoc, a postali su je decki s kvarta (dakle o "samaranju" ekipe s foruma)

...pozorno pratim:

1. ja se znaci ispravljam, jer se teme ne brisu, nego se premjestaju u skriveni dio foruma koji nazivate (binom, kantom ili kako vec  :laughing3:) poanta je da je tema maknuta
2. nitko u tom podforumu nije trazio anarhiju, ali bi bilo dobro da se neke teme ipak procitaju od pocetka do kraja prije nego li se maknu, a moderiranje ne znaci da se kompletna tema mora obrisat, vec se moze obrisat samo neprimjeren sadrzaj u odredjenim postovima. a neukusne teme tipa "tri zene silovale mladica u crkvi" su ostavljene (sad mozes reci da je to prepisano, ili da je izvor takav i takav ili.......nesto trece ) :happy8:
3. to mi je stvarno drago cuti :icon_thumright:
4. vrati se na drugi red mog zadnjeg posta (zapravo je cetvrti red, ali dva entera ne racunam)  :dontknow:

giannelli:
bilo bi fora da ima podforum 'Kanta za smeče' i tu te izbrisane teme stoje, podforum nek bude lockan i nek je tu tek toliko da se ne gube postovi i nek se moze vidit sta se sve nebulozno pisalo, mislim meni je ona tema bila smjesna kad su dosli oni do bennya i ovaj dobio 2samara itd.. šou.  :laughing7:

Pupo:

--- Citat: giannelli - 25 Studeni, 2009, 19:02:54 ---bilo bi fora da ima podforum 'Kanta za smeče' i tu te izbrisane teme stoje, podforum nek bude lockan i nek je tu tek toliko da se ne gube postovi i nek se moze vidit sta se sve nebulozno pisalo, mislim meni je ona tema bila smjesna kad su dosli oni do bennya i ovaj dobio 2samara itd.. šou.  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Pa ima :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju