Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Stankovci 27-29.07 2007.

<< < (7/20) > >>

X-Thug:

--- Citat: Dino - 21 Srpanj, 2007, 13:32:07 ---Nemam ni ja vozačku,pa idem.Izgleda da ću ipak sam morati ići :'(  :sad1:

--- Kraj citata ---
:angry9: ma iša bi ja motoron nego će bit pandurije svugdi...100 %...i samo čekaju dvojcu mladića na 50icama bez vozački sa Zadarskim tablicama  :laughing7:

Nikon:
ma nece vam nista, mene nikad nije stopa pandur kad san isa na party a niti neman tablicu na skuteru  :laughing7:

Dino:

--- Citat: Nikon - 21 Srpanj, 2007, 14:12:23 ---ma nece vam nista, mene nikad nije stopa pandur kad san isa na party a niti neman tablicu na skuteru  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Tako mi je i frend reka,on je bia tamo prošle godine i kaže da nisu nikoga zaustavljali,samo one što su dizali na zadnje i glupirali se po cesti.
Onda,x-thug,jel idemo :toothy10:

X-Thug:
sva tri dana ili???neznan ima još tjedan dana...vidit će mo...dogovorit će mo se...jel ideš sutra na utakmicu...ako ideš moremo se nać pa da istućemo onog tovara alonsa  :toothy9:

ALONSO:

--- Citat: X-Thug - 21 Srpanj, 2007, 19:02:49 ---sva tri dana ili???neznan ima još tjedan dana...vidit će mo...dogovorit će mo se...jel ideš sutra na utakmicu...ako ideš moremo se nać pa da istućemo onog tovara alonsa  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ŠTA JEEEEE A FACE???? AJ DOĐITE AJDEEE DA VAS VIDIM, AJMO ŠTA JE PRPA AAAA?

stat na crtu samnom :binkybaby: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju