Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (2/61) > >>

klembic:
da... zasto?

Pupo:
Kad kupiš S6 SSP pumpu, meni ćeš prodat ovaj stari poklopac crveni  ;D

gokiSP:
pitam..sredi jos ove prelivne kanale, sredi blokove po cilindru, stavi usis..i prijenos serijski bi mogo zamjenit nekim duzim  :)

R@kija:
uuu ljpo..jedna karika i roost..vrtit ce jebeno..

mislim da ti roost nije potreban za takav setup..rade yasuni c16 ili tako nesto!?

klembic:

--- Citat: Pupo - 24 Studeni, 2009, 21:40:05 ---Kad kupiš S6 SSP pumpu, meni ćeš prodat ovaj stari poklopac crveni  ;D

--- Kraj citata ---
ako oces dam ti al samo onaj poklopcic ofarbani.. ono polirano ostaje =PP.. al ako hoces iam doma isti takav poklopac s crvenom pumpom.. nije skroz poliran al da se to sredit ;)

--- Citat: gokiSP - 24 Studeni, 2009, 21:43:42 ---pitam..sredi jos ove prelivne kanale, sredi blokove po cilindru, stavi usis..i prijenos serijski bi mogo zamjenit nekim duzim  :)

--- Kraj citata ---
kit jos nije gotov.. ovo su slike jer sam bio jako nestrpljiv =D.. xD a blokove neznam kako sredit.. sto treba?

--- Citat: rakitje00 - 24 Studeni, 2009, 21:45:18 ---uuu ljpo..jedna karika i roost..vrtit ce jebeno..

mislim da ti roost nije potreban za takav setup..rade yasuni c16 ili tako nesto!?

--- Kraj citata ---
a cuj.. macak u dgra.. e hebes ti đasuni i pm.. roost caruje.. to od mog sunarodnjaka kako me zezaju po skoli.. jer mi otac slovenac xDD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju