Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
klembic:
--- Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2010, 21:03:42 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ne pise cijeli setup karba (osim dizne) al on ipak zna da ti je mala, strasno
:binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
hahahahhaha.. na fejsu mi kaze da njegov karb nije dobar, da ce stavit od frenda kojem je ustelan.. a poznato je da se nemoze bit ustelan dobro za jedan i za drugi motor isto LOL
mjenja dizne i kaze neide mi motor.. da nes troka.. kazem mu da ustela smjesu i kaze ma to cu odnest ovim KKT.. LOL
ima due+ a nezna karb ustelat.. decko mani se ćorava posla
IGi-AeroX:
--- Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2010, 21:03:42 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ne pise cijeli setup karba (osim dizne) al on ipak zna da ti je mala, strasno
:binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
reko mi je bio i sjecam se da je bila manja od moje..i reko je da sad dobiva vise snage od due+(kako je preradjivo kanale) i trebo bi imat vecu diznu nego moju.i jos ima gljivu gore..
IGi-AeroX:
--- Citat: klembic - 26 Prosinac, 2010, 21:09:13 ---hahahahhaha.. na fejsu mi kaze da njegov karb nije dobar, da ce stavit od frenda kojem je ustelan.. a poznato je da se nemoze bit ustelan dobro za jedan i za drugi motor isto LOL
mjenja dizne i kaze neide mi motor.. da nes troka.. kazem mu da ustela smjesu i kaze ma to cu odnest ovim KKT.. LOL
ima due+ a nezna karb ustelat.. decko mani se ćorava posla
--- Kraj citata ---
kad sam reko da cu odnjet njima da mi ustelaju nisam mislio samo na smjesu -.- s tobom nikako na zelenu granu..
kazu da due ne trpi kad dobiva previse il premalo goriva pa radije to njima odnjet..
Iwo SR Tuono:
jedva čekam otvorenje sezone da vidim kako će ić al to bi moglo bit dobro na kraju krajeva
wonderkid:
--- Citat: IGi-AeroX - 02 Siječanj, 2011, 23:38:11 ---kad sam reko da cu odnjet njima da mi ustelaju nisam mislio samo na smjesu -.- s tobom nikako na zelenu granu..
kazu da due ne trpi kad dobiva previse il premalo goriva pa radije to njima odnjet..
--- Kraj citata ---
decko ti si totalno zaostao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju