Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (55/61) > >>

klembic:

--- Citat: bebesr180 - 18 Prosinac, 2010, 22:42:29 ---de ga malo zavrti u okretaje da vidimo kako to cudo reze... :toothy10:

--- Kraj citata ---
dai lud si.. pa necu gizu vrtit jos.. ima jedan i pol radni sat.. treba sad ic nabijat kilometre.. sutra pocinje.. minimalno 20-30 km treba naredat sutra.. al probao sam mu malčice više gasa.. i mogu reć da super lovi i lijepo ga vrti.. jedino šta se previše dere o.O

klembic:
ADMIN!!
briši ovu temu.. bzvz zauzima mjesto, a nitko ne komantira.. molim te miči ovo ća.. za ku**c stoi tu

Nero:
svaka ti cast slagat motor po ovakvoj studeni, lijepo je ispalo, samo naravno ocekujemo rezultate..( u video obliku)

wonderkid:
na kolko je preraden ovaj trophy da daje najvecu snagu

klembic:

--- Citat: Nero - 23 Prosinac, 2010, 01:02:16 ---svaka ti cast slagat motor po ovakvoj studeni, lijepo je ispalo, samo naravno ocekujemo rezultate..( u video obliku)

--- Kraj citata ---
pa ful je toplo vani.. neki dan je bilo -6.. ajde to je bilo malo hladnije, al sam napravio đir.. al sve u svemu pomalo ga razrađujem.. dns sam mu malo vise gasa stisao.. a nisam trebo :/
sad cekam suhe dane pa da idem malo po gradu okrenut kilometre.. i moras ti jedan dan doc u crikvu pa da mi ustelas to, jer ti si imo isto takav problem ja mislim.. das gas i ne razvrti ga odmah.. sigurno su to šuštice na kvačilu.. video ces dobit na fejsu, neda mi se na youtube stavljat ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju