Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
veuc15:
Klement :moram doć do tebe to vidit...mada vidim da je to sve super...i da imaš pun k.... djelova...al opet mislim da će te piaggio sa malossi sportom derat... :laughing11:...a znaš i sam da ja tebe volim malo zezat...ali sve u svemu sretno...P.S:zovi me kad to budeš slago...: :toothy9:
Psych0:
--- Citat: klembic - 25 Svibanj, 2010, 22:00:23 ---sve lipo pobrušeno, sad ide na jos zadnju doradu i onda oko 7-8 mjeseca ide montiranje na firefoxa zajedno s roostom koji se uskoro naručuje :D
--- Kraj citata ---
fin je fox ... svaka cast ... nego roost na trophy ?
klembic:
--- Citat: veuc15 - 30 Svibanj, 2010, 09:23:09 ---Klement :moram doć do tebe to vidit...mada vidim da je to sve super...i da imaš pun k.... djelova...al opet mislim da će te piaggio sa malossi sportom derat... :laughing11:...a znaš i sam da ja tebe volim malo zezat...ali sve u svemu sretno...P.S:zovi me kad to budeš slago...: :toothy9:
--- Kraj citata ---
da da da.. to cu sam slagat.. samo ce jedan dan sjest na motor..
--- Citat: Psych0 - 30 Svibanj, 2010, 09:39:14 ---fin je fox ... svaka cast ... nego roost na trophy ?
--- Kraj citata ---
to bas i nije obican trofy.. pitao sam lika ki proizvodi taj spuh kaze da bi roost bio ok za ovo..
klembic:
sta da kazem?? :D
sfreak:
cek uzeo si roosta, a prodajes trophy...malo dosadno pa ne znas sta bis sa sobom ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju