Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
klembic:
--- Citat: mario_f15 - 07 Siječanj, 2010, 19:55:57 ---sad ponovo sređuj.......... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
mozda i sve bacim u neku boju.. bijelo ili nesto.. jer mi se neda vise ovako.. kad sam pukao onda sam zbilja pukao.. a mozda i ostane ovako al vise nis dirat pa koga *ebe.. samo nek sad slozim cilindar i da se mogu ic malo opustit :sad1:
zL!Ko:
daj ne lazi da ces bacit u neku boju, da mozes i sebe samog bis ispoliro :toothy9: :toothy9: :toothy9:
klembic:
--- Citat: zL!Ko - 07 Siječanj, 2010, 20:14:01 ---daj ne lazi da ces bacit u neku boju, da mozes i sebe samog bis ispoliro :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
e kad sam vidio sto su ona dva gerilca napravila izgubio sam volju.. ako oce da bude ok jos barem 4 sata brušenja.. a to za sebe, cuj.. da sam od aluminija, zasto ne :laughing9:
zL!Ko:
i ta 4 + 10 sati brusenja si izgubio bzvz jer cim prvi djir napravis ti se nist od toga nece vidjet ::). Dodi radje meni doma krumpir na proljece kopat 15 sati :icon_biggrin: :icon_biggrin:
klembic:
--- Citat: zL!Ko - 07 Siječanj, 2010, 22:35:00 ---i ta 4 + 10 sati brusenja si izgubio bzvz jer cim prvi djir napravis ti se nist od toga nece vidjet ::). Dodi radje meni doma krumpir na proljece kopat 15 sati :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ajde ne spamaj.. to cemo jedan dan kad se budemo vozili pričat.. kad budemo na kafi ko čebija.. a sto se tice poliranja.. vec pol toga rijeseno.. samo jos malo blokove i mirna bosna.. a jos samo cekat iglicasti i mogu ga upalit.. vec sam podmazao i karike i radilicu i cilindar.. i dobro jos karb i VForce3 ako mi uspije doc.. ako ne ide na prodaju xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju