Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
klembic:
sta si mislio da cu s dve turpije portat cilindar.. mislim dalo bi se o tome popričat al..
gokiSP:
1. imat ces naturpijani cilindar i klip sa jednom karikom koji ce se u kombinaciji sa rostom vrtit jebeno i pogotovo uz serijski prijenos
2. karb 19 se koristi i na jacim setupima ali u ph di nije dozvoljeno imat veci karb od 19..s tim 19 ce radit ali nisam siguran kakvo ce hladenje i podmazivanje bit..siguran sam da ce ic puno slabije i da neces iskoristit svu snagu prema tome ovo turpijanje i klip sa jednom karikom su mi bezveze ako ces sve to ogranicit sa 19 karbom.. :)
ja osobno nebi nikad slagao neki mid race i onda ga gusio al to je tvoj skuter i ti radis sebi kako ti pase al i ovo je forum i tu su sad moji komentari a ti ih shvati kako oces :) NHF
klembic:
ma natrpao bi mu neki karb u guzicu al nekako mi mrsko sad rezat kadu i sve bacat iza.. stavio bi ja i 24 al ima doma nekih koi su malo protiv toga xD... kaze otac stavi s yuga dupli xD... al necu ja ubijat taj motor previse.. ono samo malo ga provrtit da pice pogledaju koi to k***c drobi i toe to.. xD... mozda jednog dana kad padne koja vreća para s neba.. a moram pomoc i onom zliku da sredimo ono njegovo čudo od runnera..
gokiSP:
sve je to ok al ako vec slazes nesto takvo onda mu daj da dise :) bar 21 karb..napravis home made prirubnicu i kar ostavis di i je eventualno malo vise nakosit cijev i to je to
radomir.g:
Ma na ovo mora leci neki PWK 21-24mm.. Da se bar iskoristi to sto si toliko prosirio kanale :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju