Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
vanjossi:
nemoze presom uhvatit vanjski rub prstena..
fatal1ty:
Mislio je vjerojatno na nutarnju stijenku,onu kroz koju prolaze osovine radilice...tak je mogo isprešat.Ali opet sumnjam da su ti ležajevi sad ko novi.
kod mene novi SKF C4 ležajevi koji su tvornička ugradnja u minarelli dođu 36kn komad...pa mislim jel zbog 72 kn riskirat da se sjebu bzvz zaćas i da moraš opet rastavljat...
Daci:
može se ... ja vam složim prešu kad hoćeš.... uzmeš ili gedoru veličine vanjskog ruba lagera .. komad željeza probušen kroz koji ide šaraf i na drugoj strani cijev ili veu gedoru da može ležaj upast u nju i isto komad željeza kroz koji ide šaraf..maticu i fino izvučeš van
klembic:
--- Citat: fatal1ty - 05 Siječanj, 2010, 00:29:47 ---Mislio je vjerojatno na nutarnju stijenku,onu kroz koju prolaze osovine radilice...tak je mogo isprešat.Ali opet sumnjam da su ti ležajevi sad ko novi.
kod mene novi SKF C4 ležajevi koji su tvornička ugradnja u minarelli dođu 36kn komad...pa mislim jel zbog 72 kn riskirat da se sjebu bzvz zaćas i da moraš opet rastavljat...
--- Kraj citata ---
kakvi su ti to lageri.. te nebi stavio ni na balinjeru aš bi se bojal da ne poginem stin.. daj ajde e.. fino san izvadil lagere na radapciger, krivo sam se izrazio.. a uprešal ih nazad.. sad nemojte pitat kakv radapciger aš je to tajna C.F.T. a uprešal sam ih nazad sa homemade prešom koja je puno uspiješnih poslova napravila.. a to za 36 kn lager.. pff.. ja san svoje platil oko 200 kn +-
gumy:
to što si ih više platio nemora značiti da su bolji, vjerojatno su isti ležajevi samo što je tebe neko pokro :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju