Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (25/61) > >>

klembic:

--- Citat: Nero - 15 Prosinac, 2009, 12:53:35 ---slikice?

--- Kraj citata ---
slike cega? kako karb piša.. probaj doma, skini cijev s karba i pusti neka teče.. ili dodi mi pred kucu i vidjet ces puuuuuuuno fleka od benge.. xD ovaj ide nazad vlasniku.. u petak buraz ide u motorstar pa ce uzet novi karb, dihtunge, lageriće i jos neke pi*darije.. a na povratku po roost ;)

Nero:
koja veličina karba?

klembic:
neznam stari.. mozda neki 19 il 21.. necu nis vise zbog prirubnice.. bit ce dell ofc.. jos cu rec bratu koi tocno da uzme.. sad cu ja cimnut u motostar da pitam dal imaju toga sta mi treba..

klembic:
evo da ubacim par gluposti sta sam radio u zadnje vrijeme.. neda mi se previse slika tako da..  :binkybaby: 
danas najvjerovatinije skidam mašinu tako da ce bit sve evidentirano.. pomalo ce pocet rastavljanje svega jer imam puno posla oko blokova.. kad izvadim radilicu trebat ce sve unutra ispolirat.. mislim tamo di putuje smjeca do cilindra.. necu tamo di se radilica vrti.. kad to zavrsim ide na red poliranje blokova izvana sve.. obadvije strane ama baš sve.. sve ce biti poslikao da vidite kako napreduje to glupiranje..

i evo vam par sličica onih sta sam na pocetku rekao..

Aerox007:
jaooo...to ce da leti :headbang: :headbang: :headbang:
koji si roost uzeo i kolko para?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju