Tehnički kutak > Tuning skutera
Malaguti F12 amortizer - na Aeroxa
dhorvat:
--- Citat: zipst - 25 Studeni, 2009, 16:25:13 ---i jos bi treba racunat da za phantoma postoje 2 vrste amortizera, tj za staru i novu liniju, a i među njima je razlika 2-3cm :icon_biggrin: os kupit od novoga :glasses9:
--- Kraj citata ---
E to me zanimalo. Jer od ovog iz 2002. je duži od roxovog za par centimetara, ali neznam točno. Ja bi najrađe da je manje od 4 cm i onda bi to bilo odlično :toothy11:
sr-dream_vk:
--- Citat: speedfight 2 - 24 Studeni, 2009, 19:57:52 ---mislim da ti pase amortizer jer su obje masine koliko ja znam minarelli pa pase i duzi su malo amortizeri koliko znam od malagutia nego od roxa...naravno da postoji plinski amortizer jer oni postoje i pravljeni su za sve masine...
--- Kraj citata ---
grijesis....duzi je od roxa nego od malagutija
dhorvat:
--- Citat: sr-dream_vk - 27 Studeni, 2009, 01:28:12 ---grijesis....duzi je od roxa nego od malagutija
--- Kraj citata ---
Ja sam 100% siguran da je od mog Roxa kraći nego od Malagutija moje cure :icon_thumright: Rox '01, malaguti '02
sr-dream_vk:
aha..pa onda nabavi si curu koja ima f12 96... :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: sr-dream_vk - 09 Prosinac, 2009, 07:26:48 ---aha..pa onda nabavi si curu koja ima f12 96... :toothy3:
--- Kraj citata ---
nisi shvatio da ja zapravo trebam "njezin" amortizer koji je duži. Meni netreba kraći :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju