Općenito > Generalno o skuterima
Koje 2T ulje koristit
sf2 monster:
tts
dino gp1:
Za slabiji midrace je silkolene scoot sport 2 čisto ok ulje, oko 55-60 kn litra :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: animatrix - 26 Studeni, 2009, 19:03:42 ---Ja sam koristio Valvolineovo ulje za skutere, nije mi stvaralo nikakvih problema osim sto je dimilo vise od fuchs-a, od pocetka ove sezone koristim scoot sport 2 i ok je... jos nije zaribao :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nije bitno dal je zaribao ili nije, to možeš vidjet po risevima u cilindru i na klipu te dugotrajnosti ležajeva radilice i oba igličasta (na klipnjači i na bolcni klipa). Ja izvadio na 32000 trophyja i da ti pokažem cilindar i klip reko bi da mašina ima 100 kilometara :laughing7:
dino gp1:
--- Citat: dhorvat - 12 Prosinac, 2009, 12:15:32 ---Nije bitno dal je zaribao ili nije, to možeš vidjet po risevima u cilindru i na klipu te dugotrajnosti ležajeva radilice i oba igličasta (na klipnjači i na bolcni klipa). Ja izvadio na 32000 trophyja i da ti pokažem cilindar i klip reko bi da mašina ima 100 kilometara :laughing7:
--- Kraj citata ---
Vidi ga kako se hvali :icon_biggrin: :icon_tongue:
To samo tebi može uspjeti... apsolutni rekorder :laughing7:
Pupo:
--- Citat: dino gp1 - 12 Prosinac, 2009, 20:12:52 ---Vidi ga kako se hvali :icon_biggrin: :icon_tongue:
To samo tebi može uspjeti... apsolutni rekorder :laughing7:
--- Kraj citata ---
Gle, to ti je miarelli mašina, ništa čudno! :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju