Općenito > Generalno o skuterima
Koje 2T ulje koristit
marko1990:
--- Citat: dhorvat - 24 Studeni, 2009, 18:43:05 ---Kako to misliš slabiji midrace. Ako je slabiji od duje plusa sa nardom onda definitivno Fuchs Silkolene Scoot Sport 2. Litra ti je 55+ kuna :help:
--- Kraj citata ---
misli kupit neku rabljnu malossi replicu .....a neće ju previsoko vrtit jer ima serijsku radilicu...i ja sam mu reko da neka nastavi koristiti sthil mineralno (crveno)jer sam isto cito da podmazuje do 15k okretaja...a nije skupo!!! :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: marko1990 - 25 Studeni, 2009, 17:15:05 ---misli kupit neku rabljnu malossi replicu .....a neće ju previsoko vrtit jer ima serijsku radilicu...i ja sam mu reko da neka nastavi koristiti sthil mineralno (crveno)jer sam isto cito da podmazuje do 15k okretaja...a nije skupo!!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vjeruj mi da sa Scoot Sport 2 nećeš pogriješiti. Nakon tog ulja cilindar je sa puno manje riseva, odnosno ako ne gazi na hladno i BEZ riseva što znači da odlično podmazuje. Puno ljudi se već ugodno iznenadilo sa njime :icon_thumright:
area mf:
po meni najjače ulje je motul 710 nikad problema a kamoli riseva na cilindru,al nemaš potrebe to ulje stavljat na repliku,a repliku sam vozio na motulu polusintetici i nakom 3000km rastavio mašinu cilindar bez ijednog jedinog risa.... :dontknow:
Antares:
Koristio sam u početku agip full sintetiku jer nisam imao pojma o ničemu.
Sad kad imam malo više pojma i kad sam se raspitao na forumu koristim Silkolene Scoot sport 2 i full sam zadovoljan uljem.
Cijena je oko 60-65kn, a skuter manje dimi nego sa agipovim full s.
SlowRider:
Trenutno koristim castrol actevo, moje prvo i vjerojatno zadnje ulje, nakon sto sam isprobao vecinu ulja, ovo najmanje dimi, nema sanse da vise ostavi oblak dima kada krecem, smrada gotovo i nema. Vrijeme ce pokazati koliko je kvalitetno, moram priznati da sam malo skeptican :icon_scratch:
stihl i scoot sport 2 su najjace dimili, tipa dim u radijusu od barem 5m, kada naglo stanem na semafor samo me dim pretekne dok je jos hladan, cudni smradovi su se javljali, kao da furam loz ulje...
a husqvarna XP ulje, to je dimilo umjereno, ali je imalo uzasan smrad, kao nekakva kiselina, dobro da nije peklo za oci...
iako to sve ovisi o skuteru i setupu masine, ali tako je bilo kod mene...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju