Tehnički kutak > Napravi sam

obrada cilindra

<< < (6/9) > >>

J.U.R.C.A:
Evo da se i ja malo ukljucim u raspravu :)
davno nisam heh

pitanje za GIZA obzirom da sam citao jako puno njegovih postova i vidim da decko ili covjek(neznam koliko godina ima) ima jako puno znanja!

Kakve veze ima jeli u balansu obzirom da je pravocrtno gibanje a nije rotirajuce ?

pitanje za gokija?

dali uopce znas(ne sumnjam u tvoje znanje i volju) cemu uopce sluzi tako odrezan klip(odnosno spusten) ili si to napamet isao raditi?

gokiSP:
znam cemu sluzi i nisam ja to radio.. :) klip je skinut sa sp-a koji je dopeljan iz italije..znaci neki talijan je to tjuniro  :icon_biggrin:

mario_f15:

--- Citat: gokiSP - 01 Prosinac, 2009, 19:42:49 ---znam cemu sluzi i nisam ja to radio.. :) klip je skinut sa sp-a koji je dopeljan iz italije..znaci neki talijan je to tjuniro  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
goki slusaj sad...mozes obradivat cilindre koliko oces..kad sam ja odnjeo nagradu..hahahah...salim se.. :toothy11: :toothy11:
talijani su opasni.... :redface: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 01 Prosinac, 2009, 19:42:49 ---znam cemu sluzi i nisam ja to radio.. :) klip je skinut sa sp-a koji je dopeljan iz italije..znaci neki talijan je to tjuniro  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
jel bi htio objasniti ostalima cemu to sluzi!?
da ne rade bezveze na svojim klipovima to!

gokiSP:
zasto mislis da nebi trebalo radit? ja nisam ovo nikad radio ali recimo postoje klipovi tvornicki sa spustenim celom koji se mogu kupit isto su tako i neke starije vespe imale tako spusteno celo klipa tvornicki...time se dobije duzi tajming ispuha...ajde napisi ti svoje misljenje jer me zanima i slobodno me ispravi di grijesim  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju