Tehnički kutak > Tuning skutera

sp 180 klip

<< < (2/3) > >>

Ghoul:

--- Citat: gokiSP - 23 Studeni, 2009, 17:43:31 ---ma kuzim ja to samo me zanimalo jel ovo ok..mislim tocno tu na ispuhu je klip zaderan pa ono pomislih da je mozda ovo uzrok  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

lol, e to tesko da je zbog toga! odero valjda zbog loshe smjese il loseg ulja...a jesi ga probo vozit s tim klipom? jel ide ok il zajebavaju ti risevi? zanima me jer imam jedan klip doma s par riseva, ali nisu blizu karika...slicno ko ovaj tvoj na slici...

Laki:
taj klip vozi bez problema, eventualno malo poravnaj te riseve sa smirglom  i gas ( pod uvjetom da su karike dobre)

gokiSP:

--- Citat: Ghoul - 23 Studeni, 2009, 17:51:43 ---lol, e to tesko da je zbog toga! odero valjda zbog loshe smjese il loseg ulja...a jesi ga probo vozit s tim klipom? jel ide ok il zajebavaju ti risevi? zanima me jer imam jedan klip doma s par riseva, ali nisu blizu karika...slicno ko ovaj tvoj na slici...

--- Kraj citata ---

nisam probao vozit..fend je uzeo novi klip a ovaj dao meni pa cu probat makar je meni cilindar preraden al probat cemo  :)  a sto se tice riseva..vozi to..na sp-u se s vremenom i kilometrima jednostavno naprave risevi..imam doma par klipova od sp-a i svaki ima riseve  :)

Crazy Kuree:
Iz sirije klipovi od 10 dolara su imali spušteno to prem ispuhu... što se tiče riseva to bez problema vozi i ne utječe na mašinu jer je dobar tam gdje su karike  :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:
ovaj klip spolirat malo ako ti smeta i ovo vozi još ohoho sa novim karikama  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju