Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Spulja za boatiana!
wonderkid:
znaci frend mi ima ovakvog boatian(silverstona) http://www.motorkit.com/catalog/images/baotian_50.jpg ,sa ovakvim malim spuhom,znaci kupio sam od frajera s ovog foruma spuh od 125cc koji pase na boatiana(silverstona) koji je dosta protocniji od ovog obicnog,sad me zanima dali bi ako stavimo par brojeva vecu diznu sa protocnijim spuhom kaj dobili na ubrzanjoj i krajnoj koja je za sada mizernih 55kmh
Infernus:
--- Citat: ---krajnoj koja je za sada mizernih 55kmh
--- Kraj citata ---
Taj mora ic 60 po satu (to je normalno); il vam je ostala jos koja blokada (ako je, to je najvjerojatnije onaj serafic u karbu) ili vam nesto s masinom nije u redu, osim ako je jos nerazradjen.
Za auspuh se iskreno nadam da se nesto dobije jer i ja imam istu stvar u planu :toothy9:
marko1990:
dobit cete malo snage na krajnjoj brzini i koji 3-5 km više
MaXoVaC:
reko sam ti vec.....bez gljive veca dizna neide gore.... :toothy12:
kad bi stavio gljivu i vecu diznu...protocni spoh....dobio bi bolji odaziv na gas....bio bi jaci uz brijeg....i nesto neznatno na ubrzanju....krajnju mozda oko 5 kmh... :toothy3:
wonderkid:
--- Citat: MaXoVaC - 22 Studeni, 2009, 12:11:28 ---reko sam ti vec.....bez gljive veca dizna neide gore.... :toothy12:
kad bi stavio gljivu i vecu diznu...protocni spoh....dobio bi bolji odaziv na gas....bio bi jaci uz brijeg....i nesto neznatno na ubrzanju....krajnju mozda oko 5 kmh... :toothy3:
--- Kraj citata ---
rekoh ko kaze da nemamo gljivu,imamo polini zicanu gljivu,jos sam da nabavimo m4 dizne od 60 do 95 i to je to ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju