Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako naštelovat karburator s gljivom?

<< < (3/7) > >>

aprilia area 51:
da rossi ima pravo i kod mene je tak digni iglu za jedan zarez i stavi diznu 90 tak je kod mene i uzmi spuzvastu gljivu bolje su te zicane su smece :toothy9:

mislim da bi 90 bilo ok jer imas kit a mozda bi bila dobra i mal manja neznam uzmi od negdje 84 pa do 90 i probaj redom nemoze ti niko bas tocno rec koja jer svaka masina drugacije radi... :headbang:

Rossi:
zato ti i jest ok smjesa ..ali na full gasu ce sigurno bit presiromasna ...

pajo:
kar.šteluješ tako da uvijek kreneš sa večom diznom,i sve prema manjoj dok ne pogodiš da motor se ne guši i fino radi.i onda provijeravanje  boje sviječice na 1/3gas 2/3 i 3/3gasa
ako je bar donekle sagorijevanje na svim otvorima isto(boja na sviječici) znači da je dobro odrađen poso i zatim onda šteluješ sa iglom na klipiču za finese  i šarafičem za smijesu :icon_thumright:
eto to je to u kratko kako barem ga ja štelujem :icon_thumright:
ma da ima tu posla ne jedan dan....

RRacing:
Ajmeeee ko ce to radit  :'( :'( :'( :'(  ima tu pun k**** posla  :happy3: a to sa diznama je li ima kupit set ili svaku odvojeno i kolike su cijene ???  :notworthy:

giannelli:
dizna sama kosta 20-30kn, imas narucit set na scooter-attack, bolje stavit airbox na takav setup, tesko da ces nastelat kako treba, btw na karbu ti pise dali je phva ili neki drugi model.

inace se koristi gljiva za karburator na koji ne stane vise serijski airbox.. 21 pa nadalje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju