Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio primar

(1/3) > >>

grbi128:
trazim plug & play primar,znaci malossi i polini otpadaju...ostaje mi stage6 primar.

sad me zanima kako cu ja znat koji je koliko % duzi ??

-i koliko % duzi primar moj setup moze izgurat,ja sam mislio neki od otprilike 15%

evo link:
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DA-S6GETRPRIPIA%26modell%3D759%26l%3Dnavigation

hvala  :icon_thumright:

nostra:
pa ja imam malossi i plug and play je..uostalom na prodaju ide cijela makina radi ugradnje bb makine preko zime..pa ako si zainteresiran za kupnju javi...uprešan je i sve samo stavi i vozi-barem sam ja tako ,a neznam zašto ti misliš da nije plug and play???

grbi128:

--- Citat: nostra - 21 Studeni, 2009, 22:43:13 ---pa ja imam malossi i plug and play je..uostalom na prodaju ide cijela makina radi ugradnje bb makine preko zime..pa ako si zainteresiran za kupnju javi...uprešan je i sve samo stavi i vozi-barem sam ja tako ,a neznam zašto ti misliš da nije plug and play???

--- Kraj citata ---

zato sto sam negdje na forumu citao da onaj zupcanik treba upresat na osovinu primara-tako nesto pise  :dontknow:

i mozes li mi rec koliko je taj tvoj primar duzi od serijskog?? - evo vidim u profilu ti pise,sry

VideRR:
e jeli moze ko reci koliko je duzi ovaj gore primar u linku  :toothy3:

gokiSP:
mali zupcanik se upresava na osovinu ako uzimas novi odneses nekome ko ima presu 10-15 tona i upresa ti ili jednostavno kupis polovni i samo izvadis svoj i ubacis produzeni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju