Tehnički kutak > Tuning skutera
Honda CR 125 pitanje cilindar i klip
benelli:
i jos jedna stvar sta sam uocio na drugoj strani di nema stralice pise veliko slovo E sto bi moglo biti exhaust ali kada sam uzeo stari klip na njemu piše A što bi moglo znacit aspirazione(a to znaci usis na talijanskom) pa sad neznam stvarno vise sta bi napravio
black-rox:
--- Citat: benelli - 21 Studeni, 2009, 15:43:18 ---i jos jedna stvar sta sam uocio na drugoj strani di nema stralice pise veliko slovo E sto bi moglo biti exhaust ali kada sam uzeo stari klip na njemu piše A što bi moglo znacit aspirazione(a to znaci usis na talijanskom) pa sad neznam stvarno vise sta bi napravio
--- Kraj citata ---
Ta slova su oznake klipova
DvdAerox:
A stari klip ne spaja kariku na kanal usisa? Pretpostavljam da onda nisu iste marke, dali je onda taj klip 100% za taj motor?
benelli:
--- Citat: black-rox - 21 Studeni, 2009, 15:47:31 ---Ta slova su oznake klipova
--- Kraj citata ---
da i pretpostavljao sam jer nema smisla da na jednom pise ispuh a na drugom usis
--- Citat: DvdAerox - 21 Studeni, 2009, 15:53:22 ---A stari klip ne spaja kariku na kanal usisa? Pretpostavljam da onda nisu iste marke, dali je onda taj klip 100% za taj motor?
--- Kraj citata ---
stari i novi klip su identični nema nikakve razlike osim u tom slovu
DvdAerox:
A klip nije bio prije gore pa da ste zapamtili kako je stajao? Ili je to bila raskopana masina?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju