Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje u vezi klase midrace...

<< < (2/3) > >>

aprilia area 51:
u tome i jeste stvar...ja bih ono sto nemaju svi  :toothy9:...molim ako ima tko iskustva s ovim polini corsom neka javi dali shta valja...hvala...
mislim nisam cuo jos ni jednu losu o due plusu al ja bih nesto drugo jer gdje got se okrenes svi ga imaju :toothy12:

cameosb:
na mojoj srki je bio polini corsa kit u kombinaciji sa polini4race
kristijan sr70 ti moze nesto vise reći
uglavnom brutala

R@kija:
corsa ti je malo slabija od dueta i dobra je nije losa...

nemoj si mislit da ju niko nema jer ima...

ak oces kupi onda metrakit sp2 i imat ce kit kaj nema niko u hrvatskoj "valjda"

aprilia area 51:
hehe...nisam mislio bas ono da budem jedini nego ono duta bas ima na svakom cosku pa mi vise nije tolika fora svi skoro ono due plus nardo ili shot i sve vec kako ide...znaci corsa je ok mislim da cu onda nju uzet koji bi se suph naj slago s njom???
for race to je mal tesko za nabavit a i dosta su skupi dali bi se koji od yasunia dobro uklopio?

seba:

--- Citat: aprilia area 51 - 21 Studeni, 2009, 12:11:46 ---hehe...nisam mislio bas ono da budem jedini nego ono duta bas ima na svakom cosku pa mi vise nije tolika fora svi skoro ono due plus nardo ili shot i sve vec kako ide...znaci corsa je ok mislim da cu onda nju uzet koji bi se suph naj slago s njom???
for race to je mal tesko za nabavit a i dosta su skupi dali bi se koji od yasunia dobro uklopio?

--- Kraj citata ---
od yasunija r ili c16 ovisi sta hoces od kita

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju