Općenito > Generalno o skuterima

skidanje hrđe sa spuha i zamjena spuzve

<< < (3/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Prosinac, 2009, 18:46:05 ---Hrdja se jedino kvalitetno rjesava pjeskarenjem!
AMEN!

--- Kraj citata ---

Jest, tu si u pravu. To vrijedi za sve auspuhe od rostfrei-a. Doduše, ja sam dao pjeskariti svoj serijski spuh i dok sam došo po njega već je hrđa izbila van. Odmah sam nabacio crni lak za visoke temperature gore ali svejedno je probila  :angry7:

3alfa3:

--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Prosinac, 2009, 18:46:05 ---Hrdja se jedino kvalitetno rjesava pjeskarenjem!
AMEN!

--- Kraj citata ---

Ko i kod operacije - uklonis i malo zdravog tkiva i sve 5 (ne znam kaj mi je danas - sve gledam kroz medicinu  :toothy12: ).

Ali, "za po doma", purol pasta je odlicna jer ne trazi (osim ako se picajzlira) skidanje spuha, nosenje na pjeskarenje, trosak samog pjeskarenja....

Zeljac:
e meni to ne ide u glavu svake godine ista stvar i prije kad sam zx imo svake god maltene ponovo farbanje u crno ?? a i ovaj tt sam ispolirao bio je blink blink a sada sve krđa jbt lud sam ne ide wdom razrjedivacem pastom i krpom a ne da mi se sada polirat a i moram kupit spuzvu ima ko pametno rjesenje  :notworthy:

mario_f15:

--- Citat: Zeljac - 04 Siječanj, 2010, 21:36:56 ---e meni to ne ide u glavu svake godine ista stvar i prije kad sam zx imo svake god maltene ponovo farbanje u crno ?? a i ovaj tt sam ispolirao bio je blink blink a sada sve krđa jbt lud sam ne ide wdom razrjedivacem pastom i krpom a ne da mi se sada polirat a i moram kupit spuzvu ima ko pametno rjesenje  :notworthy:

--- Kraj citata ---
kad si ga ispoliro trebo si ga prešpricat bezbojnim lakom......
za temperature

Zeljac:
e to ja nigdje ne mogu naci da ima za kupit u bjelovaru ima bezbojni ali ne za visoke temperature

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju