Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja..
Pupo:
--- Citat: Rossi - 20 Studeni, 2009, 09:03:16 ---kakvi crni 5 litara ...to je previse.....meni je na 100 km ...potrosio sa kitom,yasuni r ,17.5 malossi karbom+e13 gljiva ...oko 3.9 l na 100km ...ja nisam mogo vjerovat ali ono pazio sam na gas nije bio full nema pustanja i davanja puno...nego otvorena cesta i lagano na 80% gasa pustis da se razvrti i ides....uglavnom 2 na skuteru i 3.9 potrosnja ja sam bio prezadovoljan ..to je bilo drugi put kad sam iso na malo duze putovanje govorim od 300+ km ...prvi put je uzeo 4.2 koliko se sjecam..a po gradu uzme 4.5 ,4.7 tkao .....
--- Kraj citata ---
Meni troši preko 5 litara, phbn 12, 70 dizna, serijala mašina :icon_biggrin: Baca mi bengu u vjetar kad se vozam al nemam vremena zamjenit frgu i pošelat to. Tako da nemojte se čuditi i govoriti kako neki setup nemože potrošiti goriva!
vanjossi:
ja sam mislio na gradsku voznju sa puno stajanja i nabijanja gasa, a ne sad da vozim ko baba..normalno da nacin voznje smanjuje potrosnju.. moze i auto trosit 3 litre bila su neka natjecanja u nekom časopisu.
mario_f15:
--- Citat: cameosb - 20 Studeni, 2009, 14:43:50 ---sjeti se srke moje mario
kad smo išli u ng napravio sam potrošnju od 4 litre,a imaosam i multivar i kit i jebački auspuh
po gradu je bilo 4,5-5 ovisi o divljanju
nemam šta lagati,neka slow i alfa malo napišu šta misle,al preko 4 ti ne bi trebao trošiti
--- Kraj citata ---
hehhe
tvoja sraka sa 17.5 je trosila manje od mog fire foxa s karbom 12..... :icon_thumright:
cameosb:
eo vidi šta je pupo napisao
znači da taj karb ne valja kur*u :)
malaguti je trošio 4,5-5 l isto,nek ti kiki kaže,a isto imao kao i srka
Pupo:
--- Citat: cameosb - 20 Studeni, 2009, 18:16:35 ---eo vidi šta je pupo napisao
znači da taj karb ne valja kur*u :)
malaguti je trošio 4,5-5 l isto,nek ti kiki kaže,a isto imao kao i srka
--- Kraj citata ---
Kod mene je dizna preeevelika, bacam gorivo doslovno u zrak. Recimo vozim se na full gasu 75 i troši enormno, vozim se s pol gasa do 2/3 i vozim se 65-70 i trošim puuno manje. Sve ovisi kako je poštelano, dizna koja je...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju