Ostalo > Foto, video, music...
Preporuka filma
Poggiali:
Evo gledao neke filmove nakon duzeg vremena...
Blind side (2009) - super drama
21 jump street (2012) - onak, srranje od filma
The Adventures of Tintin (2011) - malo su ga previse zapleli sa pricom, ali grafika mi je dosta dobra..
Cabin In The Woods (2011) - horror, plavusa, dalje ne moram pricati, smece...
Wanderlust (2012) - film mi je glupav do bola, mozda bi za IQ od Forresta Gumpa i prosao..
Battleship (2012) - jos jedna hollywood akcija, ali ajd, nije pre dosadno, za ubit vreme...
Wrath of Titans (2012) - oopet grcka mitologija, vec su mi dopizdili skroz... mislim da je i gledanje u zid zanimljivije..
John Carter (2012) - akcija sa elementima humora + limunada, ajd ok razbibriga :D
ne znam vise sta da gledam, cekam da dodju hd ripovi od expendables 2, prometheus, novi batman, ted, avengers...
ako ima neko preporuku filma, ali da postoji barem u 720p, TS me ne interesuje :P
igor.sb:
pocni gledat serije ;D
filmove vise ni ne gledam, jer nema se sta za pogledat, jeb katastrofa
zadnje gledao diktatora, ak je to nekom smijesno onda ne znam, ali g je jos bio ok, ovo sve poslje je glupost ziva, isfurano, bzvz zali boze
vktr:
--- Citat: igor.sb - 18 Kolovoz, 2012, 22:58:48 ---pocni gledat serije ;D
filmove vise ni ne gledam, jer nema se sta za pogledat, jeb katastrofa
zadnje gledao diktatora, ak je to nekom smijesno onda ne znam, ali g je jos bio ok, ovo sve poslje je glupost ziva, isfurano, bzvz zali boze
--- Kraj citata ---
ja sam se lomio na scenu
do you want the aladeen news or the aladeen news :toothy12:
Poggiali:
ma nemam zifce za serije... i film kad gledam, 555 puta lupim pauzu , pa prosetam xD
ivanm:
Haywire
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju