Ostalo > Foto, video, music...
Preporuka filma
yoker:
cok ako volis takve onda the rite sa hopkinsom!odlican film je i the fighter istinita prica o boksacu kojeg trenira stariji brat ovisan o cracku,the hit list isto interesantan o tipu kojem je zivot u rasulu i napije se u kaficu a drustvo mu radi jedan crnac koji mu u pijanstvu kaze da je ubojica a ovi mu se ruga i na salvetu napise osobe koje nebi tia vidit vise....
CoK:
--- Citat: yoker - 08 Siječanj, 2012, 22:52:48 ---cok ako volis takve onda the rite sa hopkinsom!odlican film je i the fighter istinita prica o boksacu kojeg trenira stariji brat ovisan o cracku,the hit list isto interesantan o tipu kojem je zivot u rasulu i napije se u kaficu a drustvo mu radi jedan crnac koji mu u pijanstvu kaze da je ubojica a ovi mu se ruga i na salvetu napise osobe koje nebi tia vidit vise....
--- Kraj citata ---
prva 2 sam gledao, treci cu skinuti
enel:
--- Citat: CoK - 08 Siječanj, 2012, 22:20:56 ---epizoda 9, minuta 11:15...L! na kog te podsjeca?
(hint, pogledaj u ogledalo) ;D
--- Kraj citata ---
Morao si ti reci kad ce se L potpuno pokazati :angry7:
Neki su tek 5 epizoda pregledali...
CoK:
--- Citat: enel - 09 Siječanj, 2012, 15:22:56 ---Morao si ti reci kad ce se L potpuno pokazati :angry7:
Neki su tek 5 epizoda pregledali...
--- Kraj citata ---
to samo pokazuje da nisi karakter i da si gledao na preskokce :P
enel:
--- Citat: CoK - 09 Siječanj, 2012, 17:43:55 ---to samo pokazuje da nisi karakter i da si gledao na preskokce :P
--- Kraj citata ---
To samo pokazuje da sam gledao REDOM svih 5 epizode, a u zadnjoj L zove policajce u onu hotelsku sobu po prvi put :hmh:
Ova tema je od sada za mene tabu jer ovaj cok sve upropasti :sad3:
:laughing7:
Al nekad se okrenem i kontam ima li gdje ryuka iza mene, al k****, bez 3 fino smotana i popusena nece se pojaviti nema Boga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju