Ostalo > Foto, video, music...
Preporuka filma
dj0000ro:
Stigo je novi konan
Bokygs:
--- Citat: duka - 06 Studeni, 2011, 13:51:50 ---serija: the walking dead
mi krenili gledat i predobra je :D sinoc nam je bilo zao sto nismo nasnimali sve nastavke koji su izisli da pogledamo
--- Kraj citata ---
Prvu sezonu Walking Deada (pogotovo prve epizode) sam gledao s tolikim zanimanjem i uzbudjenjem kao malo koju seriju u zadnje vrijeme,al 2. sezonu su usrali DO KRAJA.Polako gubim volju za gledanjem,likovi su se skroz promjenili,radnja stagnira i dosadna je ko jebena sapunica,da je 3. ep bila kao prve dvije mislim da bi je prestao gledati.Proklete americke obiteljske vrijednosti i glupa dječurlija sve pokvare ::)
Vidim da su najavili 3. sezonu,ako ovako nastave sumnjam da će im ostat dovoljno publike da bude isplativa.
duka:
za trecu sezonu nezz nist, al mi je i druga jos uvjek super, bar ove 4 epizode sto su izdane dosad
..::IVKULJA::..:
preporuka za NE pogledati je paranormal activity 3.. film je glup do bola,od 86min film ima radnju i napetost zadnjih 10min i završava kad je najbolje.. veze s vezom :D
CoK:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 08 Studeni, 2011, 21:57:00 ---preporuka za NE pogledati je paranormal activity 3.. film je glup do bola,od 86min film ima radnju i napetost zadnjih 10min i završava kad je najbolje.. veze s vezom :D
--- Kraj citata ---
de ne seri bokte, ima vise activnosti nego u prva 2 nastavka -.-
prvi dio na kraju baci lika u kameru i to je to
drugi dio padnu lonci...wao
ali treci...sine treci je najjaci :*
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju