Općenito > Slike i filmovi o skuterima

kako vozaci auta...paze na nas.....

<< < (2/8) > >>

kristijanSR70:
da al mi se čini da baš u tome dijelu prestaje isprekidana za ovu stranu i ima samo puna crta

luna500rr:
Svak je pomalo kriv, prvi nedaje zmigavac, negleda u retrovizor, vozi 75-80 i cim ilazi iz okuke pretjece...
Motorista nema reflekse, za tu sekundu, dvije, mogo je proci i pored auta ili zakocit i pustat auto prvog, ubrzaje u okretajima ispod radnih okretaja masine, prosao bi seata za pol sekunde da je smanjio brzinu i napucao gas :icon_thumright:

wonderkid:
ja bi ih obadvojicu strpal u zatvor  :laughing7: :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: MaXoVaC - 19 Studeni, 2009, 17:03:27 --- :nono: :nono: puna linija je za one koji idu iz drugog pravca.... :dontknow:

--- Kraj citata ---

U pravu si. Motorciklist je bio u prednosti čim je krenuo u pretjecanje. Ovo je budala u autu kojem bi vozačku trebalo uzet i znam kad meni to naprave. Kako možeš u pretjecanje a nisi pogledao iza sebe?? ? ?  ??? :angry9: :angry9:

--- Citat: wonderkid - 19 Studeni, 2009, 18:07:58 ---ja bi ih obadvojicu strpal u zatvor  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ne seri ninđa  :icon_biggrin:  Da ne pričam kak se ti voziš  :laughing6: :laughing6:

2TDottore:
decki moji znate kai.....ovaj s motorom previse razmislja i mogo je taj auto prestic kad god je htio al izabrao je krivi trenutak....ko mu kriv kad nezna se vozit a i malo nema srece.... znate kak se veli.....sreca prati hrabre i budale a on nije ni jedno od tog tak da desilo mu se to kai mu se desilo.....  :u_plac:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju