Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa frgom
MaXoVaC:
problem je u tome sto onaj dio kroz koji prolazi igla neide gore...pri dodavanju gasa... :(
i onaj prsten na igli je malo kriv al to je nepimjetno moze li on da stvara ovaj problem?
ovaj dio....samo ovdje je ispravan karb... :help: :help:
zipst:
90% da ti je otisla membrana, skini taj gornji poklopac i pogledaj je li membrana di probijena
MaXoVaC:
--- Citat: zipst - 18 Studeni, 2009, 12:56:14 ---90% da ti je otisla membrana, skini taj gornji poklopac i pogledaj je li membrana di probijena
--- Kraj citata ---
nije probijena....al kad je stavljam...mislim da se malo prosirila od goriva....pa nemoze lijepo da sjede....tako da mi negdje viri....malo je ugurnem sarafcigerom...i ona udje ispod onog poklopca :dontknow: a neznam sjede li u svoje mjeste....to moze biti problem :icon_scratch:
zipst:
--- Citat: MaXoVaC - 18 Studeni, 2009, 13:01:29 ---nije probijena....al kad je stavljam...mislim da se malo prosirila od goriva....pa nemoze lijepo da sjede....tako da mi negdje viri....malo je ugurnem sarafcigerom...i ona udje ispod onog poklopca :dontknow: a neznam sjede li u svoje mjeste....to moze biti problem :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
a da je nisi malo probija s ti sarafcigerom :toothy3: kad je stavljas, presavini je put doli pa je onda lipo namisti........i ne priblizavaj se tome vise s kacavidon u ruci :sad3:
MaXoVaC:
--- Citat: zipst - 18 Studeni, 2009, 13:16:38 ---a da je nisi malo probija s ti sarafcigerom :toothy3: kad je stavljas, presavini je put doli pa je onda lipo namisti........i ne priblizavaj se tome vise s kacavidon u ruci :sad3:
--- Kraj citata ---
nisam je probio :toothy11:
presavinem je dole....al opet kao da je malo duza nego sto treba...kao sto kazem...vjerovatno se prosirila od benzina....kupio bih novu al kad ovi kod mene u servisu...nemaju ni dizne... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju