Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone info

<< < (20/21) > >>

gokiSP:
jailbreak ne unlocka carriera već ultrasn0w ili yellowsn0w, ovisno o vrsti softwera..a ima ta neka šema s folijom nisam probao, a ni ne zanima me...

treće, putujem ja nekidan i ajfon se ispraznio i reko aj da probam autopunjač i tako puni se on jedno 3 sata ako ne i više i dobro. I bio ja na putu 4 dana i vratio se doma i skontam da nisam punio ajfon 4 fakin dana. I spojim ga na kućni punjač i skuri on njega u sat-sat i pol i opet se baterija prazni u roku dan-dan i pol

sad ću ga stalno punit u autu  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
[/quote]

imam ja tu "foliju" 50kn dao za to i ide u svaki mob odnosno 90% mobova koji se koriste kod nas..neki cajnizi i te gluposti ne moze otkljucat al ako bas treba programira se cip za taj mob i ide..ugl. das 50kn i znas da ti je svaki slijedeci mod unlokan s tim da se to pogotovo isplati ako neko ne zeli gubit garanciju  :dontknow:

White:
da se nadovežem ovo za bateriju...Korsito sam ga jedno vrijeme samo za poruke i pozive i duralo je oko 6 dana lol...dok kad odem u školu ujutro i igram se pod nastavom od 7 do 12 se isprazni...Baterija na 3gs je skroz u banani ako se misliš igrati

Ensiferum:
meni e bitno da mogu gledat videa i slusat glazbu na duze vrime  :toothy10:

fly:
malo polovičan ot (ipak se radi o iphone) ako ko treba masku za iphone 3g imam za prodat bjelu od 16gb i dvije crne 250kn komad.možda bi išlo i za manje pošto ste kolege s foruma  :toothy9:

n0n4m3:

--- Citat: fly - 05 Siječanj, 2010, 22:58:15 ---malo polovičan ot (ipak se radi o iphone) ako ko treba masku za iphone 3g imam za prodat bjelu od 16gb i dvije crne 250kn komad.možda bi išlo i za manje pošto ste kolege s foruma  :toothy9:

--- Kraj citata ---

o kakvim se maskama radi ? jel ona sta ide na zadnji poklopac kao zastita ili ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju