Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone info

<< < (18/21) > >>

gokiSP:
on onda ima neki nabrijani  :toothy12:

Rossi:

--- Citat: Ensiferum - 03 Siječanj, 2010, 17:53:30 ---prvi put cuen za to, sta e to  :toothy10:

--- Kraj citata ---
to ti je ovaj telefoncek ... : http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php

Ensiferum:
a kolko to cudo dodje para i kolko mu bateria moze izdrzat sati slusanja glazbe  :frajer:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: sfreak - 03 Siječanj, 2010, 11:46:35 ---ne moze...treba jailbreakat

--- Kraj citata ---

jailbreak ne unlocka carriera već ultrasn0w ili yellowsn0w, ovisno o vrsti softwera..a ima ta neka šema s folijom nisam probao, a ni ne zanima me...

treće, putujem ja nekidan i ajfon se ispraznio i reko aj da probam autopunjač i tako puni se on jedno 3 sata ako ne i više i dobro. I bio ja na putu 4 dana i vratio se doma i skontam da nisam punio ajfon 4 fakin dana. I spojim ga na kućni punjač i skuri on njega u sat-sat i pol i opet se baterija prazni u roku dan-dan i pol

sad ću ga stalno punit u autu  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Rossi:

--- Citat: Ensiferum - 03 Siječanj, 2010, 20:33:13 ---a kolko to cudo dodje para i kolko mu bateria moze izdrzat sati slusanja glazbe  :frajer:

--- Kraj citata ---
2500 kn je kod nas nov .....a sto se tice baterije i to evo ti info sta kaze gsm arena :
Stand-by   Up to 600 h (2G) / Up to 450 h (3G)
Talk time   Up to13 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
ima frend ovaj tel i kaze da je stvarno baterija extra da drzi dugo ...za onako veliki tel i sve predobra...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju