Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone info

<< < (10/21) > >>

nrg extreme:
a sad dal se isplati il ne ovisi za šta ti treba ajfon.
3gs je dosta brži od 3g i ima još nekih gluposti dodatno.
a što se tiče glazbe i spotova na kakve probleme misliš,ne kužim baš? ???

Iwo SR Tuono:
3GS je osjetno brži od 3G, al baš OSJETNO...
700kn više dat mislim da da, jer aplikacije su sve zahtjevnije a iphone se ne kupuje svaki dan...

a što se tiče glazbe i spotova oko toga nema problema, svira skoro sve formate, a ako ne onda jailbreak i skineš playere i formate koji ti trebaju

:headbang:

ja sam napokon nekidan uspio jailbreakati s blackra1nom tako da sad isprobavam aplikacije i ima svega i svačega, u zadnjih 6 mj koliko me nije bili na cydia-i natrpali se repozitoriji programima  :icon_biggrin:

nrg extreme:
znam da je dosta brži jer sam radio na njemu malo.
zato sam i napiso ovisi za šta mu treba jer ako osim muzike baš i ne koristi aplikacije
onda mu je manje više svejedno,osim memorije.
ja npr imam ajfon 2g i neke igrice mi štekaju tako da nebi bilo loše imat 3gs,što i planiram. :glasses9: :glasses9:

Iwo SR Tuono:
da da, al mislim da će i aplikacije isto peglat, jer ako neš imat neku navigaciju gore,neku žestoku winterboard temu i par ovih jačih programa i igri šta će ti iphone? Da moš s Viktorom Dragom sjest na špicu na kavu i glumit  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
kupi onda sony erricsson lol

sfreak:
eto i ja dobio za rodjendan 3GS 32GB

i odmah je uslijedio jailbreak i razocaranje...

nova verzija 3gs-a se mora svaki put jailbrejkat pri paljenju...

jos sam isao na jedan nacin (ne preko cydie) ugasit EDGE, ali ostala mi je oznaka E na ekranu pa da budem siguran sam to isao preko cydie i bossprefsa (ako se tako zove)...naravno pri paljenju sam isao napravit jailbreak i ostao je zablokiran i morao sam ga resetirat...

lud sam vise...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju