Općenito > Komentari članaka MojSkuter.com

prijedlog

<< < (10/14) > >>

kristijanSR70:

ja neželim naljepnice,nisam ih željan,
                                                                   nebi ih taka ni vilama kojim hrane tovara,
                                                                   e a kad odljepiš naljepnicu i ostane onaj
                                                                   papir e taj papir nije dostojan ni da ga
                                                                   zapalim šibicama, šteta kremena..
                                                  Dali je uopće kvalitetno ljepilo na naljepnicama,jesu li orginal,
                                                  koja je uopće svrha tih naljepnica, jesu to one sa fotke ili
                                                  su lažne, kako su prošle carinu,tko ih je dao,napravio.........

nemoj poslati ovima kojima je potrebno, ipak je ubrzo Sveti Nikola....                                     zapali ih i stavi video  :toothy12:

b_l_a_c_k:
dajte me utjesite..ne mogu doci sebi od sinosnjeg poraza BiH od strane portugala..
a bio bih zadovoljan nekim sexy privjeskom..
a ide i nas praznik Bajram..pa eto kad bih dobio taj pokloncic  :toothy9:

R@kija:
ak moze one motoforce moze ak ne ne...svejedno!?

vanjossi:
fer bi bila nagradna igra, ako ima neke da nitko ne zeli,meni trebaju al ne za skut  :toothy11:
postaviti neku igricu i ko ima bolji rezultat dobija paket ::),neam pojma bubam bezveze...

eladio:

--- Citat: vanjossi - 20 Studeni, 2009, 00:02:41 ---fer bi bila nagradna igra, ako ima neke da nitko ne zeli,meni trebaju al ne za skut  :toothy11:
postaviti neku igricu i ko ima bolji rezultat dobija paket ::),neam pojma bubam bezveze...

--- Kraj citata ---

pa to je to, cekam samo prijedloge za nagradnu igru  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju