Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)
iPro:
Znam da su iz ovog prvog seta žuti najtvrđi jer sam te dosad imao na serijskom kvacilu, zanima me kakvo je stanje sa ovim drugim setom koji dolazi sa utezima (vjerujem da tu ima cak tvrđih). Sto se tice centralnog, moj vec ima na grbači 20k+ km, jel on jos sluzi svrsi? I pitao sam jednog decka koje mu je boje serijski i on meni veli da nije obojan, vec obican zeljezni (ili od cega se vec radi), a kod mene je serijski zuti?!?! :dontknow:
Tomy GS:
--- Citat: iPro - 24 Svibanj, 2010, 22:37:47 ---Znam da su iz ovog prvog seta žuti najtvrđi jer sam te dosad imao na serijskom kvacilu, zanima me kakvo je stanje sa ovim drugim setom koji dolazi sa utezima (vjerujem da tu ima cak tvrđih). Sto se tice centralnog, moj vec ima na grbači 20k+ km, jel on jos sluzi svrsi? I pitao sam jednog decka koje mu je boje serijski i on meni veli da nije obojan, vec obican zeljezni (ili od cega se vec radi), a kod mene je serijski zuti?!?! :dontknow:
--- Kraj citata ---
I kod mene je serijski žuti na peugeotu!(na tvom mjestu bi uzeo cetralni i stavio žute federe i to bi bilo to)
iPro:
Ja sam razmišljao da stavim plave iz ovog drugog mhr seta (taj je tu srednji). Mozda je mrvu jaci od zutih. Ovi crveni su tako slabi da mi zvono okrece kad radi na ler gasu. To moram podhitno promjenit.
A koji da centralni stavim, ja se gubim među tim bojama :icon_biggrin:
Tomy GS:
--- Citat: iPro - 27 Svibanj, 2010, 22:07:42 ---Ja sam razmišljao da stavim plave iz ovog drugog mhr seta (taj je tu srednji). Mozda je mrvu jaci od zutih. Ovi crveni su tako slabi da mi zvono okrece kad radi na ler gasu. To moram podhitno promjenit.
A koji da centralni stavim, ja se gubim među tim bojama :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nađi negdje serijski centralni za peugeota,on je žute boje!!!!!!!
Lazo:
--- Citat: iPro - 24 Svibanj, 2010, 22:37:47 ---Znam da su iz ovog prvog seta žuti najtvrđi jer sam te dosad imao na serijskom kvacilu, zanima me kakvo je stanje sa ovim drugim setom koji dolazi sa utezima (vjerujem da tu ima cak tvrđih). Sto se tice centralnog, moj vec ima na grbači 20k+ km, jel on jos sluzi svrsi? I pitao sam jednog decka koje mu je boje serijski i on meni veli da nije obojan, vec obican zeljezni (ili od cega se vec radi), a kod mene je serijski zuti?!?! :dontknow:
--- Kraj citata ---
ti sa utezima su kao federi za deltu... crveni - najmekši, plavi - srednja tvrdoća, crni - najtvrđi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju