Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc ! Runner !
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 16 Lipanj, 2007, 16:17:06 ---da bi se vrtio na 9000-9500 trebaju mi rolne 5 grama a na njima motor nece da ide uopste ,tj prvih 10 metara krece se nekih 5 km/h....jbg nakraju cu ga posut benzinom i zapalit i onda ce biti najbolje ....koje rolne bi trebala da budu ok ?? kod onog hellboy_ 90 su teze rolne jer ima multivar...koje bi kod mene trebala po vama ??? sad trenutno imam 5 g. 6g. 3g. imo sma i 4.5 ali dao drugu ,,snjima kad sam pokuso motor nije htio ici na startu uopste ,da ne treba mozda jace opruge na kvacilo,trenutno su neke zelene ja mislim polini, sad fata na 6500 ono trzne kak treba ???
--- Kraj citata ---
e da zaboravio sam da je kod hellboy-a multivar
inace znam da kad se kupuje zx da rolice budu 4,8 (zx, next-r isti k...)
mozda te taj remen zajebava, rekao bi da je onda siri od seriskog i mozda ti zbog toga zajeb..start
de ti kupi seriski remen i kupi malossijeve federe za serisko kvacilo (297454), fino stavi bijele ili zute pa vidi
kako je karb nastelan
Rossi:
ok thx hvala na pomoci :) sutra cu to sve probat :)
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 16 Lipanj, 2007, 16:53:20 ---ok thx hvala na pomoci :) sutra cu to sve probat :)
--- Kraj citata ---
pricekaj dok ostali kazu svoje :hello:
Rossi:
hajde ljudi da cujem i ostale sta imaju da kazu ?? ? ;D :help:
ChRiStIaN:
a gle...stelanje kad stavis spuh ti nije sam tak...ak hoces da ti motor "ide" kak si ti zamislio god moras se dugo zajebavat s rolicama da piknes pravu gramazu, ne stavit opet pretvrde federe ni premekane ni nis...eto primjera radi...ja sam na svog SYM-a stavio tecnigasa, dva grama lakse rolice, zute federe kuplunga i ostavio serijski centralni i motor je htio poludit u ubrzanju...i odjednom nakon dva dana motor nejde niku, pretpostavljam da je centralni ipak bio premekan al tak sam ga prodal...neznam, igraj se i isprobaj jos nes pa javi rezultate...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju