Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner- raspo se variomat///NOVI PROBLEM
juric:
Pozrav svima, nije se variomat raspo neg dio ugl.
neki dan se vozim ja po vlaškoj i od jednom kak ja dajem gas cuje mi se ko da je na struju n(neki cudan zvuk)
i cuje se samo pff i runner se ugasi. i dobro dofuram ga doma(s kombijem) i skinem deklo i popadaju mi neki djelovi van , propeler plasticini je bilo tesko prepoznati (to je ona mala plastikica na slici) , anlaser je otiso , sve je strugalo po deklu, di je bio anlaser i okolo je sve puno smrvljene plastike ii tak toga ( na slici se vidi)
Di je bio problem? gore je stage 6 variomat 16x 13 rolice
ja mislim da je najbolje sad multivar stavit, tu plastiku, anlaser
vanjossi:
nedovljno stegnuta matica variomata. nisam uspio vidjet da li ti je ostecen navoj na radilici, ako nije nova plastika,bendiks i vozi :icon_thumright:
variomat ostavi, ne treba ti novi, i nije ti otisao anlaser jer je to elektro pokretac koji pokrece bendiks,a otisao ti je bendiks kao sto se vidi na slikama.
juric:
sutra cu bolje slikat ..pa se mozda buse vidilo navoj
nrg extreme:
pa vidis na njemu jel se sj#bo il ne.probaj stavit maticu na njega.
i stegni maticu dobro drugi put,najbolje kompresorom.
btw. i meni se dogodila ista situacija prije koju godinu kad sam stavljo multivar,
no imo sam sreću pa mi je samo malo poglodo ventilator.nepotrebni cirkus. :laughing7: :laughing7:
sven_vx:
po slikama mi se cini da se sjebao navoj na radilici...slikaj malo bolje sutra da se vidi nes,a ne ovak... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju