Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 r/t radilica i Stage6 r/t karburator pomoc

<< < (12/13) > >>

black-rox:

--- Citat: 2TDottore - 17 Studeni, 2009, 08:49:50 ---decki moji sam vi stavljajte gljive na serijske motore ak vam to cini zadovoljstvo....samo naprijed...

a ti bleki kak neznas postelat motor sa 17.5 fergazerom tak neki ljudi neznaju postelat motor sa gljivom pa se zna ishod dogadjaja nekom prije a neko ima srece pa malo kasnije mu se to desi.....

--- Kraj citata ---
Ne ti znaš kad pišeš ovakve gluposti da će mu zbog filtera istopiti se klip kad ih naštelaš onoliko koliko sam ih ja do sada javi se do tada te molim da ne pišeš da će im izgoriti klipovi :hello:

x-plorer:
evo nisam htio otvarat novu temu ugl evo narucio sam gljivu ugl dopler venturi e sad me zanima kako postelat karb stim da je sve seriala vise manje....karb 12mm neki kazu 13 nemam pojma ugl tamo pisa da bi trebala bit

citiram 10 to 15 size main jet

mene zanima jel jos sta trebam minjat u karbu...

vanjossi:
mozda pise da glavna dizna treba biti 10 do 15 brojeva veca od originala...opet ne razumijem sta ce ti gljiva na serijali,kada se gljiva stavlja iskljucivo kad serijski airbox nemoze odraditi svoj posao..

x-plorer:
kad sam vec imao priliku da narucim gljivu bez da je ja platim reko zasto ne...brat mi reko ja kupit cu ti gljivu i eto...ugl di mogu kupit tu diznu....

R@kija:
diznu stavi biokoju od 85-90..ja sam imo na svom kinezu i bez ikakvih sranja..normalno je iso

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju