Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 r/t radilica i Stage6 r/t karburator pomoc
vanjossi:
dovoljna ti je radilica za 100-150 eura, jer takvu neces sigurno nikad zavrtit na maksimumu od 15-16 tisuca..
neces ga dovoljno iskoristit na tom kitu..karb mislim..tj velika potrosnja uzalud
2TDottore:
ja da uzimam novu radilicu uzeo bi bgm jer mi djeluje kvalitetnije od malosija i polinija a i ima poliranu klipnjacu za razliku od ove dve......
x-plorer:
masina ce ici od roxa...samo me zanima malo o ovome...znaci po vasem misljenju hpc bi bio dovoljan...inace prvotna ideja je bila 19 mm i hpc radilica...
tomof10:
ja vec 20000 vozim base na serijskoj radilici,a tpr vrtim na malossi hpc i bez ikakvih problema dakako uz kvalitetne lezajeve.
Ghoul:
na sport pro kitu i spuhu mos ostavit serijsku radilicu, a ak bas oces neku jacu, onda neku motoforce evolution ili s6 HPC...
a karb, to ti je PWK karb koji ti nema spoj za ulje, tak da ti rpeostaje il kupit prirubnicu koja ima prikljucak za ulje ili sam radit mjesavinu...u svakom slucaju to je race carb i to ti sigurno ne treba!
za karb najbolje s6 dellorto black edition 19" ili 21" ili nekaj iz malossi pakiranja ak oces colat vise para za marku :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju