Ostalo > Foto, video, music...
komedije - preporuke
Keeway7:
Preporuka filma - zove se Click
U ulozi Adama Sandlera, predobra komedija. Jedna od najboljih koje sam gledao. Nije nimalo glupa kao sto su mnoge komedije, nosi veoma ozbiljnu i lijepu pouku. A i glavni glumac je odlican, tema filma i scenario takodjer.
Bokygs:
--- Citat: Keeway7 - 29 Kolovoz, 2010, 23:11:20 ---Preporuka filma - zove se Click
U ulozi Adama Sandlera, predobra komedija. Jedna od najboljih koje sam gledao. Nije nimalo glupa kao sto su mnoge komedije, nosi veoma ozbiljnu i lijepu pouku. A i glavni glumac je odlican, tema filma i scenario takodjer.
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Gledo sam sve filmove u kojima je Adam Sandler u glavnoj ulozi i Click mi je jedan od najdrazih :headbang:
te-te-ac:
--- Citat: Bokygs - 30 Kolovoz, 2010, 00:07:30 --- :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Gledo sam sve filmove u kojima je Adam Sandler u glavnoj ulozi i Click mi je jedan od najdrazih :headbang:
--- Kraj citata ---
od adama mi je dobar :glasses9:
You Don't Mess with the Zohan (2008)
Bokygs:
--- Citat: te-te-ac - 30 Kolovoz, 2010, 00:36:59 ---od adama mi je dobar :glasses9:
You Don't Mess with the Zohan (2008)
--- Kraj citata ---
Disco,Disco Good,Good :toothy11: najjaci njegov film :notworthy:
Moja preporuka,tko god nije pogledao nek pogleda nece se razocarati
PROOF:
dok onog lika drzi rukama za vrat i nogama ga samara :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju