Ostalo > Foto, video, music...

komedije - preporuke

<< < (9/22) > >>

Keeway7:
Preporuka filma - zove se Click

U ulozi Adama Sandlera, predobra komedija. Jedna od najboljih koje sam gledao. Nije nimalo glupa kao sto su mnoge komedije, nosi veoma ozbiljnu i lijepu pouku. A i glavni glumac je odlican, tema filma i scenario takodjer.

Bokygs:

--- Citat: Keeway7 - 29 Kolovoz, 2010, 23:11:20 ---Preporuka filma - zove se Click

U ulozi Adama Sandlera, predobra komedija. Jedna od najboljih koje sam gledao. Nije nimalo glupa kao sto su mnoge komedije, nosi veoma ozbiljnu i lijepu pouku. A i glavni glumac je odlican, tema filma i scenario takodjer.

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Gledo sam sve filmove u kojima je Adam Sandler u glavnoj ulozi i Click mi je jedan od najdrazih  :headbang:

te-te-ac:

--- Citat: Bokygs - 30 Kolovoz, 2010, 00:07:30 --- :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Gledo sam sve filmove u kojima je Adam Sandler u glavnoj ulozi i Click mi je jedan od najdrazih  :headbang:

--- Kraj citata ---

od adama mi je dobar  :glasses9:

You Don't Mess with the Zohan (2008)

Bokygs:

--- Citat: te-te-ac - 30 Kolovoz, 2010, 00:36:59 ---od adama mi je dobar  :glasses9:

You Don't Mess with the Zohan (2008)

--- Kraj citata ---

Disco,Disco Good,Good  :toothy11: najjaci njegov film :notworthy:
Moja preporuka,tko god nije pogledao nek pogleda nece se razocarati

PROOF:
dok onog lika drzi rukama za vrat i nogama ga samara :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju