Tehnički kutak > Tuning skutera
Šta je bolje mhr replica ili stage6 r1400auspuh?
dhorvat:
A Gianelli Reverse? ::) ::)
giannelli:
sta cemu shot na sportu.. nek uzme neki base spuh u rangu s cilindrom i miran.
mhr replica je dosta skupa s obzirom na performance, a r1400 moze vec bit high end spuh. :toothy12:
ao bas hoces stage6 imas pro rpelicu i pro, pro replica je dobra kao base spuh bar meni, a pro je vec midrejs.
DvdAerox:
--- Citat: giannelli - 16 Studeni, 2009, 17:01:23 ---sta cemu shot na sportu.. nek uzme neki base spuh u rangu s cilindrom i miran.
mhr replica je dosta skupa s obzirom na performance, a r1400 moze vec bit high end spuh. :toothy12:
ao bas hoces stage6 imas pro rpelicu i pro, pro replica je dobra kao base spuh bar meni, a pro je vec midrejs.
--- Kraj citata ---
cinjenica je da moze bez problema vozit shot na base kitu, ko sta jos uvjek 100000000 ljudi vozi, imam ga i ja na originalu i ne daje nikakve probleme, a ide bolje nego sa raznim zx-ima, reversima, rr-ovima itd.
giannelli:
po meni je to forsiranje okretaja, jos on ima 17,5 karb, da ima 19 pa ok bilo bi razlike.. ali ko zna kakva mu je radilica itd itd ja bi radijekupio base spuh.
runner_sp180:
replica bi tu dobro sjela. ali ja bi samo uzeo ako ima neka povoljna, jer je nova precijenjena.. mislim da je shot puno, ako gledas da iz replica kita izvlaci max, kako nece iz sporta... bolje nesto ispod
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju