Tehnički kutak > Tuning skutera
baotian 50-problem
MaXoVaC:
--- Citat: hrvojekovacic - 16 Studeni, 2009, 15:41:34 ---al problem je u tome što je sve bilo dobro do prije tjedan dana!
--- Kraj citata ---
pogledaj remen..... ;D
i sta se tacno desava....???
hrvojekovacic:
--- Citat: MaXoVaC - 16 Studeni, 2009, 16:40:11 ---pogledaj remen..... ;D
i sta se tacno desava....???
--- Kraj citata ---
remen je ok,sad smo ga pogledali i malo smo varijator očistili..osjeti se mala razlika ali nije to to..
npr. u brijegu kak gubi brzinu tak gubi i snagu(okretaje),a kad uspori do određene brzine jednostavno stane ! kaj bi to moglo biti?
MaXoVaC:
--- Citat: hrvojekovacic - 16 Studeni, 2009, 17:16:57 ---remen je ok,sad smo ga pogledali i malo smo varijator očistili..osjeti se mala razlika ali nije to to..
npr. u brijegu kak gubi brzinu tak gubi i snagu(okretaje),a kad uspori do određene brzine jednostavno stane ! kaj bi to moglo biti?
--- Kraj citata ---
pa nema snage.... :dontknow:
probaj sa 4.7 gr rolicama...
Infernus:
Gubitak okretaja bi trebao smanjiti tvrđi centralni... bar kolko ja znam. :dontknow:
I nek si izbusi rupe na deklu za bolje hlađenje remena, kvacila, zvona... (s tim dobijes da dulje nego inace imas isti start ko kad je hladan)
MaXoVaC:
--- Citat: Infernus - 16 Studeni, 2009, 18:17:20 ---Gubitak okretaja bi trebao smanjiti tvrđi centralni... bar kolko ja znam. :dontknow:
I nek si izbusi rupe na deklu za bolje hlađenje remena, kvacila, zvona... (s tim dobijes da dulje nego inace imas isti start ko kad je hladan)
--- Kraj citata ---
pa bi trebo samanjit tvrdji centralni.....a i sve zavisi uz koliki brijeg ga vi tjerate....pa to je batina jbt :angry9:
baotijan ima dobro hladjenje dekla tako da je to nepotrebno.... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju