Ostalo > Svijet računala i mobitela

monitor

<< < (6/6)

eladio:
predlazem da se zaletis u neki od centara pa ih pogledas uzivo , svi ti monitori danas nisu ni losi ni dobri.. svaki ima neke zamjerke, i neke prednosti..

od refleksije, preko kvalitete slike , kontrasta mracnih boja i td...  treba vidjet uzivo  :redface:

dhorvat:
imam 2242T LG (ili tako nešto) i odlični su kontrasti i sve za moj ukus ali kad ga prvi puta palim nakon dan dva slika ostane blijeda. Da bi to uklonio moram promjeniti rezoluciju na niže i nakon toga nema više problema s niti jednom rezolucijom   :dontknow:

lunavision2:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 11:46:49 ---imam 2242T LG (ili tako nešto) i odlični su kontrasti i sve za moj ukus ali kad ga prvi puta palim nakon dan dva slika ostane blijeda. Da bi to uklonio moram promjeniti rezoluciju na niže i nakon toga nema više problema s niti jednom rezolucijom   :dontknow:

--- Kraj citata ---

ako sam dobro razumio ti gasis mositor na onu tipku,,nemoj gasit na to ostavi upaljen(na sleep stali vec),,ja sam tako gasio monitor i iso mi je 2 puta na servis rekli su mi da ga negasim vise jer ga zbog toga nemogu vise upalit..

dhorvat:

--- Citat: lunavision2 - 19 Studeni, 2009, 18:59:17 ---ako sam dobro razumio ti gasis mositor na onu tipku,,nemoj gasit na to ostavi upaljen(na sleep stali vec),,ja sam tako gasio monitor i iso mi je 2 puta na servis rekli su mi da ga negasim vise jer ga zbog toga nemogu vise upalit..

--- Kraj citata ---

E vidiš, ja ga dosad NIKAD nisam ugasio na tipku i to mi se događa. Ja uvijek neki specijalni slučaj  :angry7:

lunavision2:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 19:02:19 ---E vidiš, ja ga dosad NIKAD nisam ugasio na tipku i to mi se događa. Ja uvijek neki specijalni slučaj  :angry7:

--- Kraj citata ---

hehe
zna se i meni dogodit da sam specijalni slucaj u puno toga
nezz sta bi moglo bit sry

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju