Ostalo > Svijet računala i mobitela
monitor
eladio:
predlazem da se zaletis u neki od centara pa ih pogledas uzivo , svi ti monitori danas nisu ni losi ni dobri.. svaki ima neke zamjerke, i neke prednosti..
od refleksije, preko kvalitete slike , kontrasta mracnih boja i td... treba vidjet uzivo :redface:
dhorvat:
imam 2242T LG (ili tako nešto) i odlični su kontrasti i sve za moj ukus ali kad ga prvi puta palim nakon dan dva slika ostane blijeda. Da bi to uklonio moram promjeniti rezoluciju na niže i nakon toga nema više problema s niti jednom rezolucijom :dontknow:
lunavision2:
--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 11:46:49 ---imam 2242T LG (ili tako nešto) i odlični su kontrasti i sve za moj ukus ali kad ga prvi puta palim nakon dan dva slika ostane blijeda. Da bi to uklonio moram promjeniti rezoluciju na niže i nakon toga nema više problema s niti jednom rezolucijom :dontknow:
--- Kraj citata ---
ako sam dobro razumio ti gasis mositor na onu tipku,,nemoj gasit na to ostavi upaljen(na sleep stali vec),,ja sam tako gasio monitor i iso mi je 2 puta na servis rekli su mi da ga negasim vise jer ga zbog toga nemogu vise upalit..
dhorvat:
--- Citat: lunavision2 - 19 Studeni, 2009, 18:59:17 ---ako sam dobro razumio ti gasis mositor na onu tipku,,nemoj gasit na to ostavi upaljen(na sleep stali vec),,ja sam tako gasio monitor i iso mi je 2 puta na servis rekli su mi da ga negasim vise jer ga zbog toga nemogu vise upalit..
--- Kraj citata ---
E vidiš, ja ga dosad NIKAD nisam ugasio na tipku i to mi se događa. Ja uvijek neki specijalni slučaj :angry7:
lunavision2:
--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 19:02:19 ---E vidiš, ja ga dosad NIKAD nisam ugasio na tipku i to mi se događa. Ja uvijek neki specijalni slučaj :angry7:
--- Kraj citata ---
hehe
zna se i meni dogodit da sam specijalni slucaj u puno toga
nezz sta bi moglo bit sry
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju