Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 100 - Rolice?

<< < (2/4) > >>

vktr:

--- Citat: FRED PERRY - 15 Studeni, 2009, 22:41:51 ---A vjerovatno je tako i na mom! A nista, moram kupit gedoru, nema mi spasa!  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ma kakva gedora, rukom je odšarafim. ako baš ne možeš, uzmi papagajke, ili ušarafi u škripac tu maticu pa rukama vrti kuplung

FRED PERRY:

--- Citat: vktr - 15 Studeni, 2009, 22:46:56 ---ma kakva gedora, rukom je odšarafim. ako baš ne možeš, uzmi papagajke, ili ušarafi u škripac tu maticu pa rukama vrti kuplung

--- Kraj citata ---

Da nije stegnuta kompresorom islo bi to bez problema, nema mi druge osim da nabavim gedoru!  :toothy3:

radomir.g:
Tesko da ces negde naci toliku gedoru... Ja to radim tako sto kvacilo komplet sa polutkama stavim u skripac i maticu odvrnem papagajkama ili velikim kljucem 41, pa pored ubacim limic od 2mm ;)

SlowRider:
Odi kod nekog vulkanizera gdje mjenjaju gume za kamione ili slicnu radnju, oni ti imaju tako veliku gedoru i zamjeni centralni.

FRED PERRY:
Nazalost nisam uspio nac gedoru, pa sam ga odvezo u Forticar sto su oni dobro naplatili, ukupno 98 kn za 10 min posla.  :toothy3:
Motor sad ima brutalno medjuubrzanje no nema onakav start ko prije. Medjutim osjetio sam pucketanje u Leovinciu, neznam zbog cega
al to me iritira vec pomalo. Na serijskom spuhu popucale membrane i to jako. Nadam se da nece tako ispasti i na ovom.
Dali federcici kvacila imaju kakvu ulogu u tome? Danas sam ih trazio, u Benconyu su mi pokazali Malossijev paket sa 3 tvrdoce,
no kako oni kazu da to nije za 100 cc?   :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju